Celebrity

13 Ιουνίου 2024 19:09

Εβελίνα Νικόλιζα: "Έχω σχόλια για τη μαμά μου, ότι είμαι βύσμα και ότι είμαι μπλεγμένη πολιτικά…"

Διάβασέ μου το...

Εβελίνα Νικόλιζα: "Έχω σχόλια για τη μαμά μου, ότι είμαι βύσμα και ότι είμαι μπλεγμένη πολιτικά…"

-

Η Εβελίνα Νικόλιζα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά  σχόλια που δέχεται στα social media αλλά και τη σύγκριση με την μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη.

«Έχω πολλά hate comments, με παίρνει και με σηκώνει, δεν συμμαζεύονται. Μου λένε “μας έπρηξες, αυτά δεν είναι για να τα μοιράζεσαι”, για τα κιλά έχω πάρα πολλά σχόλια. Έχω σχόλια για τη μαμά μου, ότι είμαι μπλεγμένη πολιτικά και ότι είμαι βύσμα και με έχει βάλει η μαμά μου στην τηλεόραση. Τα πάντα ακούω», ανέφερε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Κάποιες φορές κλαίω με αναφιλητά και κάποιες φορές δεν δίνω καθόλου σημασία. Έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές με πράγματα και με τα κιλά. Είναι πράγματα που δεν τα έχω λύσει μέσα μου και τα παλεύω ακόμα και ότι με έχει βάλει η μαμά μου σ' αυτή τη δουλειά, γιατί ξέρω ότι δεν είναι έτσι και λέω "ρε γαμώτο, δούλεψα πολύ και προσπάθησα για να κάνω κάτι", οπότε με στενοχωρεί», πρόσθεσε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Τέλος, για τα παιδιά των διάσημων που θέλουν να εργαστούν και εκείνα στη σόου μπιζ, η Εβελίνα Νικόλιζα τόνισε: «Και αυτό υπάρχει στους ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές και πολιτικούς. Σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα είναι πολύ ωραίο να συνεχίσει το παιδί τη δουλειά των γονιών του, π.χ. "τι ωραία που έγινες οδοντίατρος και πήρες το ιατρείο του μπαμπά". Ενώ, σε αυτά τα επαγγέλματα απαγορεύεται».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Εβελίνα Νικόλιζα: