Celebrity

13 Ιουνίου 2024 14:18

Τάσος Ξιαρχό: "Έχω μηδενικό φορτίο, είμαι οροθετικός αλλά δεν μπορώ να κολλήσω κανέναν"

Διάβασέ μου το...

Τάσος Ξιαρχό: "Έχω μηδενικό φορτίο, είμαι οροθετικός αλλά δεν μπορώ να κολλήσω κανέναν"

-

Με αφορμή την αποκάλυψη του ότι είναι θετικός στον HIV, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής "Fay’s Time". Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα μηνύματα που πήρε μετά τη συγκλονιστική του εξομολόγηση.

"Κάποιοι επιδιώκουν να κολλήσουν HIV για να πάρουν το επίδομα. Κυρίως το κάνουν για τις ουσίες. Παίρνουν το επίδομα για να πάρουν ουσίες. Δεν είναι απόγνωση. επειδή θες να φτιάξεις τη ζωή σου. Παίρνεις 700+ ευρώ και συνεχίζεις να μένεις στον δρόμο και συνεχίζεις να είσαι χρήστης ουσιών.

Και βλέπεις ότι κάποιοι με το που παίρνουν χρήματα, παίρνουν ουσίες κι αυτό πρέπει να ελεγχθεί κάποια στιγμή. Μου ήρθαν κάποια μηνύματα χθες που μου μίλησαν επιθετικά. Μου έγραψαν ότι θα χάσουν το επίδομα με αυτά που κάνω. Ας το χάσουν! Το επίδομα δίνεται ουσιαστικά επειδή υπάρχει κόπωση. Υπάρχει γενικά αυτός ο φόβος με το AIDS. Εγώ έχω μηδενικό φορτίο. Είμαι οροθετικός, αλλά δεν μπορώ να κολλήσω κανέναν. Και δε μπορώ να πάθω κάτι, κοιμάται ο ιός μέσα μου.

Από τον ΚΕΘΕΑ με δέχτηκαν γιατί ήμουν γνωστό όνομα. Έχει περίπου 2 χρόνια αναμονή αν θες να πας, γιατί είναι γεμάτο από χρήστες, ναρκομανείς και ανθρώπους που παίρνουν το επίδομα ή την αγωγή επιβαρύνοντας την Ελλάδα. Αντί να βοηθηθούν κάποιοι που το έχουν όντως ανάγκη, περιμένουν στην ουρά. Είπα σε δύο φίλους μου να πάνε εκεί να γίνουν καλά και δε μπορούσαν να τους δεχτούν. Και λέω: ποιος το έχει φτιάξει όλο αυτό, τι κέρδος έχει" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ξιαρχό.