Celebrity

13 Ιουνίου 2024 12:50

MasterChef 2024: Ποιος είναι ο φιναλίστ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στον τελικό;

Διάβασέ μου το...


MasterChef 2024: Ποιος είναι ο φιναλίστ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στον τελικό;

-

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef 2024.

Η Χριστίνα και ο Λευτέρης τα κατάφεραν και μέσα από δύσκολες δοκιμασίες νίκησαν τους συμπαίκτες τους και έφτασαν με την αξία τους μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Οι δύο δυνατοί παίκτες θα παλέψουν για τη νίκη στην 3η και τελευταία φάση του τελικού και θα κληθούν να αντιγράψουν δύο πιάτα, τα οποία ο chef κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτηρίζει ως «έργα τέχνης».

Οι επίδοξοι σεφ καλούνται να διατηρήσουν τη μαγειρική τους ψυχραιμία, παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, του τροπαίου και του χρηματικού επάθλου των 100.000 ευρώ!

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος - Ποιος είναι ο φιναλίστ του MasterChef 2024;

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 2024 και κατάφερε να περάσει στο σπίτι του διαγωνισμού μαζί με άλλους 23 παίκτες.

Κέρδισε την ποδιά παρουσιάζοντας ένα ισπανικό πιάτο στις auditions και από την πρώτη κιόλας δοκιμασία ξεχώρισε και έγινε αρχηγός της γκρι μπριγάδας.

Το βιογραφικό του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου

  • Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι 29 χρόνων.
  • Έχει μητέρα και θείο ζαχαροπλάστη.
  • Ο 29χρονος Λευτέρης έχει εργαστεί ως βοηθός chef σε εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και το Sabor στο Λονδίνο, το οποίο κατέχει ένα αστέρι Michelin.
  • Ο ίδιος δηλώνει ότι «η μαγειρική είναι ένα συνονθύλευμα αναμνήσεων και συναισθημάτων, που του αρέσει να αποτυπώνει στα πιάτα του».
  • Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έχει κερδίσει πέντε φορές σε δοκιμασίες, επομένως έχει προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 5.000 ευρώ.