Celebrity

13 Ιουνίου 2024 10:30

Μαρία Αντωνά: Η ατάκα για τη νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη & η απάντηση για τις φωτογραφίες με τον Γιώργο Λιάγκα

Διάβασέ μου το...

Μαρία Αντωνά: Η ατάκα για τη νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη & η απάντηση για τις φωτογραφίες με τον Γιώργο Λιάγκα

-

Σε εγκαίνια καταστήματος εταιρίας καλλυντικών βρέθηκε η Μαρία Αντωνά, προκειμένου να παίξει μουσική και έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία. Η ίδια, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και ρωτήθηκε για το αν θα πάρει τη γνώμη του Γιώργου Λιάγκα! Ρωτήθηκε επίσης για την φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει με τους δυο τους, να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα. Φυσικά, τα όσα είπε ήταν άκρως ενδιαφέροντα...

Όσα είπε η Μαρία Αντωνά

"Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό".

Διαβάστε επίσης: Μαρία Αντωνά: Η φωτογραφία που ανέβασε και φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας

Ερωτηθείσα για την καινούργια σχέση που έχει ο Άρης Σοϊλέδης είπε ότι του "εύχεται τα καλύτερα". "Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι", ανέφερε. Σχετικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια η Μαρία Αντώνα ασνέφερε ότι θα ήθελε να είναι σε ένα μουσικό project ή σε μία τηλεοπτική παρέα. "Έχω περάσει πολύ ωραία και δίπλα στην Σταματίνα, και δίπλα στην Μπέττυ αλλά και στην Αντελίνα", τόνισε η ίδια.

Την Μαρία Αντώνα, την ρώτησαν και για το The voice και τόνισε ότι οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει. Οι δημοσιογράφοι, την ρώτησαν επίσης αν θα πάρει τη γνώμη του Γιώργου Λιάγκα για κάποιο late night show. "Θα ζητούσα την συμβουλή από κάθε επιτυχημένο πρόσωπο που βρίσκεται στην τηλεόραση", απάντησε η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: