Celebrity

12 Ιουνίου 2024 15:45

Σοφία Μουτίδου: "Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθλιπτικά"

Διάβασέ μου το...


Σοφία Μουτίδου: "Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθλιπτικά"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 η Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός και κωμικός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για την ψυχοθεραπεία και τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει η ψυχανάλυση στη ζωή της.

«Είμαι 11 χρόνια σε ψυχοθεραπεία. Κάποια στιγμή έχει αποτελέσματα διαφορετικά. Δηλαδή αφού γεύτηκα το από μέσα, είπα να σπουδάσω το από εκεί. Κάνω 9 χρόνια με τον ίδιο ψυχοθεραπεία και 2 πριν με μια άλλη. Θέλω σιγά-σιγά να περάσω στο ψυχοθεραπευτικό τομέα, στον συμβουλευτικό, γιατί δεν έχω πτυχίο», υπογράμμισε σε άλλο σημείο», ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πως ξεκίνησε ψυχοθεραπεία πρώτη φορά όταν είχε μια δυσφορία με τον γάμο της ενώ η δεύτερη επαφή ήταν μετά τον θάνατο του συζύγου της.

«Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθλιπτικά, το έχω δηλώσει. Έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες που είναι ταραγμένες. Ταυτόχρονα όμως δεν σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη μόνο, αλλά για να πονάω λιγότερο πια. Έχω πόνους πολλούς με την κλιμακτήριο, στα ισχία μου. Φριχτούς πόνους στα κόκκαλα. Πρέπει να χάσω κιλά, να γυμναστώ», εξομολογήθηκε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη της Σοφίας Μουτίδου: