Celebrity

12 Ιουνίου 2024 15:19

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για Κυριακή Τσανικίδη: "Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, γιατί μετά από αυτό τον χωρισμό..."

Διάβασέ μου το...

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί για Κυριακή Τσανικίδη: "Δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, γιατί μετά από αυτό τον χωρισμό..."

-

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του "Power of Love" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε, μετακύ άλλων, στον χωρισμό του και τη συνεργασία του με την Κυριακή Τσανικίδη, καθώς και για την κλοπή που έγινε πρόσφατα στο σπίτι του.

"Αυτή την περίοδο έχω ένα e-shop με την πρώην σύντροφο μου. Είναι λίγο δύσκολο γενικά με κάποιον άνθρωπο, που έχεις μοιραστεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου. Γιατί ήμασταν και, περίπου μετά το παιχνίδι, τέσσερα χρόνια μαζί. Ζούσαμε μαζί, η οικογένεια της με είχε υποδεχθεί πολύ όμορφα και είναι λίγο δύσκολο να είσαι με κάποιον επαγγελματικά και μόνο να ξέρεις ότι έχει συνεχίσει τη ζωή του.

Ωστόσο είναι μια απόφαση που λάβαμε για το καλύτερο και των δυο μας. Εγώ δεν έχω προχωρήσει στη ζωή μου, γιατί μετά από αυτό τον χωρισμό μπήκα σε μια διαδικασία εσωτερικής βελτίωσης. Ουσιαστικά θα έλεγα πως έχω μπει σε μια διαδικασία επαναπρογραμματισμού του εαυτού μου και αναζητώ σίγουρα αντίστοιχους ανθρώπους στη ζωή μου" είπε αρχικά ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Σχετικά με την πρόσφατη ληστεία που έγινε στο σπίτι του, ο ίδιος αποκάλυψε: "Ξεκίνησα να πάω στο γυμναστήριο γύρω στις 21.15 και, με το που φτάνω, διαπιστώνω ότι κάποιος είναι στο σπίτι μου. Δυστυχώς το είδα από το τηλέφωνο μου. Το σκέφτηκα λάθος, κατευθύνθηκα στο σπίτι, πήγα να μπω και γω σαν ταύρος εν υαλοπωλείω να υπερασπιστώ το σπίτι μου, την ιδιοκτησία μου. Πήδηξε από το μπαλκόνι, διέφυγε και μου πήρε όλα μου τα ρολόγια και κάποια χρήματα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ