Celebrity

12 Ιουνίου 2024 14:20

Κηδεία Στυλιανοπούλου - Σπύρος Μπιμπίλας: "Λίγες μέρες πριν το θάνατο της είχαμε μιλήσει και με τρεμάμενη φωνή μου είχε πει..."

Διάβασέ μου το...

Κηδεία Στυλιανοπούλου - Σπύρος Μπιμπίλας: "Λίγες μέρες πριν το θάνατο της είχαμε μιλήσει και με τρεμάμενη φωνή μου είχε πει..."

-

Θλίψη επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/06) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Θυμίζουμε πως η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την Παρασκευή 7 Ιουνίου την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, που έδωσε το "παρών" στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, μιλώντας στη "Super Κατερίνα" αποκάλυψε τι του είχε ζητήσει η ηθοποιός, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

"Το Δεσποινάκι μας, δεν θα ξεχάσουμε την καλή της την καρδιά πρώτα από όλα. Το άφθονο γέλιο που χάρισε σε όλο τον κόσμο και σε εμάς και ότι συνεργαστήκαμε με τέτοια άψογο τρόπο όλοι εδώ πέρα μαζί της. Νιώθουμε ότι έφυγε ένα κομμάτι τη ζωή μας.

Πάνω απ' όλα νοιαζόταν για τους συναδέλφους και κάθε φορά που κάποιος είχε πρόβλημα, αθόρυβα μας έλεγε πώς θα τον βοηθήσουμε και με ποιο τρόπο. Ήταν φιλάνθρωπος, μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για τον κόσμο και το εισέπραττε κιόλας αυτό.

Με την Δέσποινα είχαμε τακτικά τηλεφωνική επικοινωνία και λίγες μέρες πριν το θάνατο της είχαμε μιλήσει και με τρεμάμενη φωνή μου είχε πει "έλα να με πας σε ένα ταβερνάκι". Ήθελε πάρα πολύ την παρέα των ανθρώπων έτσι αυτό που τραγουδάγαμε όλοι μαζί, ήταν ένας άνθρωπος της παρέας, της οικογένειας, μας είχε οικογένεια της" ήταν τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ