Celebrity

12 Ιουνίου 2024 07:50

Νικηφόρος για Κατερίνα Γκαγκάκη: "Ήταν σκληρό αυτό που μου είπε, σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς"

Διάβασέ μου το...

Νικηφόρος για Κατερίνα Γκαγκάκη: "Ήταν σκληρό αυτό που μου είπε, σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς"

-

Τον Νικηφόρο υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (11/06) στο πλατό του "The 2Night Show" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς βίωσε την εμπειρία του "X-Factor", ενώ αναφέρθηκε και στη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί από την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είχε πει πως δεν θα ποτέ να βγάλει τραγουδιστές σαν και αυτόν.

"Μου είπε ότι έχει όπως έχει φανταστεί κι έχει δει το X-Factor σε όλον τον κόσμο, δεν θα ήθελε να βγει κάποιος σαν κι εμένα νικητής. Αυτό ήταν σκληρό. Δεν το επιστρέφω, συνέβη απλά. Δεν θέλω να το χρησιμοποιώ, ήταν μέσα στη διαδικασία. Ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου το X-Factor, έτσι ξεκίνησα.

Σε εκείνη την ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, τότε ήμουν 21. Είναι μέσα στη διαδικασία αυτό. Αυτό σε εξελίσσει γιατί πρέπει να κάνεις μία πορεία για να φτάσεις στο σημείο αυτό που τραγουδάς να περνά από κάτω. Αν δεν έχεις βιώματα ώστε να πείσεις τον από κάτω, δεν θα πείσεις κανένα. Θα πρέπει να έχεις αυτά τα βήματα για να είσαι αυτός που θα είσαι όταν θα σε δει ο άλλος από κάτω.

Συνάντησα την Κατερίνα Γκαγκάκη πριν δυο χρόνια. Το θυμόταν. Της είπα ότι είναι πολύ σοβαρό και σε ένα παιδί σε εκείνη την ηλικία μπορεί να είναι σε συναισθηματική κατάσταση που δεν αντέχει να το ακούσει και να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά. Που βέβαια, αν είσαι φτιαγμένος για να κάνεις αυτή τη δουλειά, θα αντέξεις. Αλλά το λέω για κάποιον που είναι πιο αδύναμος. Αν γινόταν αυτή η κριτική σήμερα με τα politically correct… Ήταν πολύ πιο σκληρή η τηλεόραση και η κοινωνία. Υπάρχει τρόπος. Δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις τους κριτές όσο είσαι στο παιχνίδι" ανέφερε ο Νικηφόρος.