Celebrity

10 Ιουνίου 2024 19:40

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι σχέσεις με τα κορίτσια των γιων της - "Αν έχουν άδικο οι γιοι μου…"

Διάβασέ μου το...

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι σχέσεις με τα κορίτσια των γιων της - "Αν έχουν άδικο οι γιοι μου…"

-

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τους γιους της, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει αρκετά αποκαλύπτοντας ποια είναι η σχέση της με τις κοπέλες τους. 

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τα παιδιά μου και δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει τα χρόνια… Όταν μεγαλώνουνε τα παιδιά δεν ξεμπερδεύεις και ούτε θέλεις και θες να είσαι ακόμα πιο κοντά. Όταν βγαίνουν τα παιδιά έξω το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ, κάθομαι ξύπνια. Αν δεν αντέχω ή πάω σε καμιά φίλη μου και κάθομαι μέχρι το πρωί ή βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα για να στείλω μήνυμα μέχρι να γυρίσουν. Αντιδρούν με συμπόνοια.

Τα παιδιά μιλάνε πολύ με τον μπαμπά τους. Έχουν μια εξαιρετική σχέση αλλά και εμένα μου λένε πράγματα. Δεν τα ξέρω και όλα γιατί δεν ρωτάω, βλέπω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Είμαι πολύ καλά με τα κορίτσια τους και αν έχουν άδικο οι γιοι μου, θα το πω. Θα πάρω και το μέρος του κοριτσιού αν έτσι πρέπει», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ