Celebrity

10 Ιουνίου 2024 21:40

Σοφία Μουτίδου: Αποκάλυψε την αμοιβή της στη σειρά "Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη" - "Με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη"

Διάβασέ μου το...

Σοφία Μουτίδου: Αποκάλυψε την αμοιβή της στη σειρά "Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη" - "Με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη"

-

Σε drag queen «μεταμορφώθηκε» η Σοφία Μουτίδου για τις ανάγκες του Pride Month και τη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids», στην οποία και μίλησε για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τα παιδικά της χρόνια και τη συμμετοχή της στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», για την οποία αποκάλυψε ην αμοιβή της!

Αρχικά, ανέφερε για το πώς της μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής από τότε που ήταν στο σχολείο: «Έλεγα τα ποιήματα στο σχολείο, συμμετείχα σε θεατρικά και έτσι εμπεδώθηκε μέσα μου. Το είπα στον πατέρα μου και μου είπε το κλασικό: "Πο**άνα δεν θα γίνεις"».

Επίσης, αποκάλυψε την αμοιβή της στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη»: «Ποτέ εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε η ποσότητα, ο μεγάλος ρόλος. Με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη. Και δεν αναφέρομαι στους "Στάβλους»", γιατί θα γελάσουμε. Θέλετε να σας πω πόσα έπαιρνα; Έπαιρνα 100 ευρώ το επεισόδιο».

Για τη μητρότητα και την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε, είπε: «Δεν ήθελα να γίνω μαμά, δεν είχα τέτοιο σχέδιο, γι’ αυτό και άργησα, έγινα στα 36 μισό. Η επιλόχειος κατάθλιψη μού κράτησε 40 μέρες, δεν έτρωγα για δύο μήνες και ήμουν πολύ θλιμμένη και δεν ήξερα αν ήμουν καλή μαμά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: