Celebrity

10 Ιουνίου 2024 13:43

Γιώργος Καρκάς κατά Σπύρου Μπιμπίλα: "Απαγορεύω να ξανασχολιάσει δημοσίως δηλώσεις μου"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Καρκάς κατά Σπύρου Μπιμπίλα: "Απαγορεύω να ξανασχολιάσει δημοσίως δηλώσεις μου"

-

Κατά του Ιάκωβου Μυλωνά ξέσπασε ο Γιώργος Καρκάς, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

"Ο κύριος Μυλωνάς, πέρα από αυτά που είπε, πρακτικά παραβίασε τον μισό ποινικό κώδικα. Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη, θα του είχα κάνει μηνύσεις και θα είναι πολύ μ@@@λακας ο Φιλιππίδης αν δεν του κάνει" ανέφερε στην ανάρτησή του, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καρκάς.

Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Κατόπιν, ο Σπύρος Μπιμπίλας που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό Σουσου" τη Δευτέρα, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και τόνισε: "Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ήρθα στην εκπομπή χωρίς να γνωρίζω ότι θα παιχτεί αυτό το θέμα. Και με τους δύο έχω συνεργαστεί, και οι δύο είναι φίλοι μου, όσο γίνεται. Δεν γνώριζα ότι ο Ιάκωβος Μυλωνάς θα κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις και απορώ, γιατί, αφού ήθελε να εκτονωθεί, δεν ήρθε στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ να καταγγείλει κάποια πράγματα ή να πάει ως μάρτυρας. Πρέπει να προσέχουμε πώς μιλάμε, όπως λέει και ο Γιώργος.

Δεν θέλω να κάνω κριτική στον Γιώργο που συχνά κάνει αναλύσεις του δικαίου, από την κατάσταση που έζησε, έχει γίνει «ποινικολόγος». Νομίζω ότι είναι πολύ αυστηρός σε αυτά που λέει με πολλούς ανθρώπους, πολύ αιχμηρός και πρέπει και αυτός να κατεβάσει τους τόνους. Και να έρθει και αυτός στο ΣΕΗ ως μέλος να πει αυτά που πρέπει. Δεν έρχονται όμως στις γενικές συνελεύσεις να πουν αυτά που πρέπει να πουν. Μπορεί να έχει δίκιο σε αυτά που λέει, αλλά γιατί τα λέει μέσα από τα social media και δεν έρχεται στο αρμόδιο όργανο να τα πει φάτσα φόρα στους ανθρώπους που πιθανόν να έχουν αντίθετη άποψη. Αυτό δεν το λέω μόνο για τον Γιώργο. Το λέω για πάρα πολλούς".

Η ανάρτηση του Γιώργου Καρκά

Λίγη ώρα μετά τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα, ο Γιώργος Καρκάς αντέδρασε και με ανάρτηση στο Facebook, απαγόρευσε στον αντιπρόεδρο του ΣΕΗ να μιλάει δημόσια για εκείνον.

"Θα ήθελα με απέραντη αγάπη να εκφράσω δημοσίως πως απαγορεύω στον κύριο Μπιμπίλα να ξανασχολιάσει δημοσίως δηλώσεις μου. .και όποια εκπομπή θέλει, να ρωτάει εμένα τον ίδιο για το τι εννοώ όταν λέω κάτι. Μη βγάζει “αναλυτές” της σκέψης μου να εξηγούν τι είπα, με τους οποίους έχω να μιλήσω 6 μήνες κιόλας… για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας" έγραψε ο Γιώργος Καρκάς.

Καρκας

Καρκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ