Celebrity

10 Ιουνίου 2024 13:02

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία που δεν πραγματοποίησε - "Το όνειρό της ήταν να..."

Διάβασέ μου το...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία που δεν πραγματοποίησε - "Το όνειρό της ήταν να..."

-

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η ανιψιά της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, Άννα, μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού" για την απώλεια της θείας της.

Δείτε επίσης! Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού

Όσα είπε η Άννα Στυλιανοπούλου

«Της είχα τρελή αδυναμία, την είχα σαν δεύτερη μαμά μου. Η θεία μου ήταν 18 χρονών στην ψυχή, είχε μια ζωντάνια που δεν την είχα εγώ. Περνούσα όλα τα καλοκαίρια μαζί της. Για εμάς είναι τεράστια απώλεια.  Δεν πίστευε ποτέ ότι θα φύγει, δεν μίλαγε για θάνατο.

Τον τελευταίο χρόνο έγραφε ένα δεύτερο βιβλίο που ήθελε να το κάνει έργο. Το όνειρό της ήταν να ανεβάσει μια τελευταία παράσταση. Με τη βοήθεια του Σπύρου και του Μάκη Δελαπόρτα κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε και θα το βγάλουμε.

Η θεία μου ήταν πάρα πολύ γενναιόδωρη σε όλους. Όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι έφυγαν. Η Σμάρω Στεφανίδου, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς… Κάθε Κυριακή μαζεύονταν σπίτι της. Όταν αισθάνεσαι ότι είσαι από τους τελευταίους, απομονώνεσαι, φοβάσαι. Τον τελευταίο χρόνο είχε μια δυσκολία να περπατήσει. Η τελευταία φορά που βγήκε ήταν την παραμονή Χριστουγέννων στο σπίτι της αδελφής μου της Έλενας και την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της θείας μου της Βούλας», είπε η Άννα Στυλιανοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.