Celebrity

10 Ιουνίου 2024 12:14

Σάκης Αρναούτογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του στις Ευρωεκλογές - "Έχω πάθει φαρυγγίτιδα, παίρνω κορτιζόνη"

Διάβασέ μου το...

Σάκης Αρναούτογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του στις Ευρωεκλογές - "Έχω πάθει φαρυγγίτιδα, παίρνω κορτιζόνη"

-

Την είσοδό του στο Ευρωκοινοβούλιο εξασφάλισε ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς είναι ένας από τους τρεις Ευρωβουλευτές που εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπανδρέου είναι πρώτος με διαφορά και θα ανανεώσει τη θητεία στο ευρωκοινοβούλιο.

Όσον αφορά τις άλλες δύο θέσεις, ο Γιάννης Μανιάτης είναι δεύτερος, με τον Σάκη Αρναούτογλου να βρίσκεται τρίτος με πάνω από 91.000 ψήφους.

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας (10/06) στη "Super Κατερίνα" και δτις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του, τόνισε πως δεν περίμενε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

"Με συγχωρείτε για τη βραχνάδα της φωνής. Έχω πάθει φαρυγγίτιδα, παίρνω κορτιζόνη, μου συνέστησε ο γιατρός αφωνία. Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν το περίμενα ότι θα τα πάω καλά, γιατί την προηγούμενη φορά εξελέγην πέμπτος. Ήμουν ένα «νήπιο» με τη Φώφη Γεννηματά να προσπαθεί να μου μάθει τα πρώτα μου βήματα, ήταν η έμπνευσή μου να κατέβω στην πολιτική.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ενθαρρυντικό το αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ δεδομένης και της αποχής. Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο κόσμος θέλει να δώσει μία ευκαιρία, χωρίς να είμαι και πολιτικός αναλυτής.

Υπάρχει μία γενικότερη απαξίωση προς το πολιτικό σκηνικό. Το ότι το ΠΑΣΟΚ κατάφερε παρ’ όλα αυτά να σταθεί στα πόδια του, αυτό έχει σημασία" τόνισε ο Σάκης Αρναούτογλου.