Celebrity

08 Ιουνίου 2024 23:54

Κώστας Σλούκας: Η ανάρτηση στήριξης της συζύγου του μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Διάβασέ μου το...

Κώστας Σλούκας: Η ανάρτηση στήριξης της συζύγου του μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

-

Μία ανάρτηση στήριξη προς τον σύζυγό της, Κώστα Σλούκα, πραγματοποίησε η Μαρία Δαρσινού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά το επεισοδιακό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το βράδυ της Παρασκευής 7/6 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά το κλίμα στο γήπεδο του ΣΕΦ ήταν έντονο καθώς οι φίλαθλοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του Κώστα Σλούκα.

Έτσι, ο αρχηγός του «τριφυλλιού», θέλοντας να δώσει τη δική του απάντηση έδειξε την φανέλα του με τα 7 αστέρια του Παναθηναϊκού κάτι που εξαγρίωσε την κερκίδα.

Η ένταση όμως συνεχίστηκε καθώς λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Αϊζέια Κάνααν από τον Ολυμπιακό έκανε μια χειρονομία υποννούμενο για τα λεφτά που πήρε ο Κώστας Σλούκας από τον Παναθηναϊκό ώστε να εγκαταλείψει τους ερυθρόλευκους.

 Η Μαρία Δαρσινού η οποία σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους θέλησε να στηρίξει και δημόσια τον αγαπημένο της δημοσιεύοντας ένα Instagram story που έγραφε: «Για γέλια» αλλά και μία δευετρη φωτογραφία που δείχνει τον Κώστα Σλούκα να δείχνει τα επτά αστέρια του Παναθηναϊκού.

σλούκας

σλούκας