Celebrity

08 Ιουνίου 2024 20:30

Ιωάννα Μαλέσκου: "Μου είχαν πει ξεκάθαρα θέλουμε να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη"

Διάβασέ μου το...

Ιωάννα Μαλέσκου: "Μου είχαν πει ξεκάθαρα θέλουμε να πάρεις τη θέση της Ελένης Μενεγάκη"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" βρέθηκε το Σάββατο 8/6 η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε αλλά και την σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Σχολίαζαν τον τρόπο που μιλάω, ότι χρησιμοποιώ ξύλινη γλώσσα, πίστευαν ότι είχα κάποιο λεξικό κάτω από το μαξιλάρι το οποίοι επιστράτευα στις δύσκολες στιγμές του live για να βρω “λέξεις”. Δεν απαντούσα σε αυτό, γιατί εγώ έτσι μιλάω, αλλά προσπαθώ να “μαλακώσω” την ένταση των λεγομένων μου, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάσω, ούτε και να αποδείξω αν ξέρω λέξεις. Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και δεν θα απολογηθώ γι’ αυτό. Αλλά κατάλαβα ο κόσμος, στην ζώνη αυτή, θέλει κάτι πιο “γλυκό”, πιο “εύπεπτο”. Καλώς ή κακώς αυτό είμαι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν είχα ποτέ τη διάθεση να δω τον εαυτό μου σαν “η πρώτη”. Όλοι θέλουμε ό,τι κάνουμε να διακρινόμαστε, αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχουν “βασιλείς” και “μονάρχες” τηλεοπτικά. Μιλάτε για το τρέιλερ τότε που ήταν υπερπαραγωγή. Γενικά το κομμάτι της ιεραρχίας το έχω πολύ ψηλά και το σέβομαι, χωρίς να σημαίνει ότι τώρα να κάτι κλωτσούσε μέσα μου δεν θα το έλεγε. Τότε, στο ξεκίνημά μου δεν το έκανα και τώρα να γύρναγα τον χρόνο πίσω πάλι δεν θα το έκανα. Γιατί θα ερμηνευόταν ως ασέβεια και ως μια τάση “ξαφνικά ακόμα δεν πρόλαβε να σκάσε από το αυγό της, βγήκε να μας κουνήσει και τα φτερά;”», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για την σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη: «Τότε δεν κατάλαβα ότι πήγε να παρουσιαστεί έτσι, γιατί πριν να φτάσω στον σταθμό με τον οποίο ξεκίνησα, στην προηγούμενη επαφή που είχα, πριν από το μεγάλο “ναι”, υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είχαν πει ξεκάθαρα, γι αυτό και απομακρύνθηκα, ότι εμείς θέλουμε να έρθεις εδώ, γιατί δημιουργείται αυτό το κενό και θέλουμε να πάρεις τη θέση αυτού του προσώπου. Της Ελένης Μενεγάκη. Εγώ τότε δεν δέχτηκα. Είπα ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που αναζητάτε. Υπήρξε αυτή η γραμμή τότε. Δεν συνεργάστηκα ποτέ με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι ο ΣΚΑΪ. Δεν λέω κάνω το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, γιατί με όλο αυτό που είχε συμβεί, με ακολοθούσε και μου είχε δημιουργήσει μια τέτοια πίεση, που αισθανόμουν ότι διαρκώς πρέπει να απολογούμαι. Για εμένα δεν υπάρχουν βασίλισσες».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη της Ιωάννα Μαλέσκου στη Σίσσυ Χτηστίδου στο Mega: