Celebrity

08 Ιουνίου 2024 11:59

Συνατσάκη για Κουτσελίνη - Ψινάκη: "Αποφάσισαν εντελώς ετεροχρονισμένα να εκφράσουν ένα παράπονό τους"

Διάβασέ μου το...

Συνατσάκη για Κουτσελίνη - Ψινάκη: "Αποφάσισαν εντελώς ετεροχρονισμένα να εκφράσουν ένα παράπονό τους"

-

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του "I Love Σου Κου" και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την τηλεόραση σήμερα, την αντίδραση που είχε ο Ίαν Στρατής  στο σκηνικό με τον Ηλία Ψινάκη, αλλά και για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

"Δε μου λείπει η τηλεόραση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πάνελ και τις εκπομπές, το σχολιαστικό κομμάτι δε ξέρω αν μπορώ να υπηρετήσω καλά. Παλιά δεν υπήρχε καμία αίσθηση για να είμαστε κάπως ευγενικοί μεταξύ μας οι άνθρωποι, να υπάρχουν κάποια όρια σε αυτά που λέγαμε. Παλιά νομίζω ήταν πιο άγρια τα πράγματα" ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη, που στη συνέχεια τόνισε πως θα συνεργαζόταν και πάλι με τον Νίκο Μουτσινά.

Σχετικά με το επεισόδιο του Ηλία Ψινάκη με τον Ίαν Στρατή στο J2US, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: "Θεωρώ δεδομένο πως ήταν λάθος που ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε σε μένα. Η αντίδραση του Ίαν ήταν εξαιρετική και αυτό του είπα. Ότι ενώ δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία αντέδρασε με το σωστό τρόπο. Μπράβο του".

Τέλος, με αφορμή τα όσα είχε πει για εκείνη η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: "Αυτό με τη Ζήνα Κουτσελίνη έγινε επάνω στα γενέθλια της κόρης μου, οπότε ούτως ή άλλως η προσοχή μου ήταν αλλού. Δεν έχω μιλήσει ιδιωτικά ούτε με τη Ζήνα Κουτσελίνη, ούτε με τον Ηλία Ψινάκη, που αποφάσισαν εντελώς ετεροχρονισμένα και δημόσια να εκφράσουν ένα παράπονό τους. Είμαι πολύ ανοιχτή να μιλήσω μαζί τους αν θέλουν κάτι. Δεν νιώθω ότι με πολεμάνε και δεν ξέρω καν πως με θυμούνται και λένε μία κουβέντα".