Celebrity

07 Ιουνίου 2024 23:51

Άντζελα Δημητρίου: Στην παιδική χαρά με την εγγονή της (Βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Άντζελα Δημητρίου: Στην παιδική χαρά με την εγγονή της (Βίντεο)

-

Μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Άντζελα Δημητρίου το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, από μια έξοδο που έκανε με την εγγονή της στην παιδική χαρά.

Η Άντζελα Δημητρίου έκανε κούνια την αγαπημένη της εγγονή και παιδί της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη, και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους θαυμαστές και διαδικτυακούς της φίλους.

«Το αίμα νερό δεν γίνεται. Και αν γίνεται, δεν γίνεται», έγραψε στη λεζάντα η Άντζελα Δημητρίου.

Να σημειώσουμε, πως τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως οι σχέσεις της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της και τον γαμπρό της έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

«Πλέον η Άντζελα έχει μια εξωστρέφεια και στα social media. Με την κόρη της μιλάει καθημερινά και από κοντά. Έχει κάνει ένα restart η Άντζελα και επειδή πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία της , να της ευχηθούμε περαστικά. Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι πλέον, μιλάει και με τον γαμπρό της, τον Φώτη Λώση. Αυτό το μωράκι έχει λιώσει τον πάγο. Δεν μιλάμε για επαγγελματική συνεργασία, μιλάμε για αποκατάσταση οικογενειακών σχέσεων», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”.

Δείτε την ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ