Media

07 Ιουνίου 2024 23:30

"5X5" Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Όσα θα δούμε το Σάββατο 8/6 στον ΑΝΤ1

Διάβασέ μου το...

"5X5" Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Όσα θα δούμε το Σάββατο 8/6 στον ΑΝΤ1

-

Ο Θάνος Κιούσης το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 22:00, φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση, σε ένα ακόμα νυχτερινό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει το Σαββατόβραδό μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!


Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το «Ίδρυμα Τζένη Καρέζη», την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που εδώ και 32 χρόνια έχει ως αποστολή τη δωρεάν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη Ανακουφιστική Φροντίδα σε χιλιάδες πάσχοντες συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους με χρόνια εξελικτικά ή/και απειλητικά για τη ζωή νοσήματα.


"5X5" Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Sneak Preview

"5X5" Σπέσιαλ με τον Θάνο Κιούση: Όσα θα δούμε το Σάββατο 8/6

Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους τους αγαπημένους Γιώργο Μαυρίδη και Κώστα Φραγκολιά, οι οποίοι έρχονται έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό!

Οι δύο αρχηγοί εκτός από παρουσιαστές είναι και δεινοί ποδοσφαιριστές και ο Θάνος Κιούσης θα τεστάρει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες μαζί τους, βάζοντας ένα challenge, αλλά και βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ιδρώσουν τη φανέλα!

Στο πλατό του «5x5» ΣΠΕΣΙΑΛ όλοι έχουν έρθει αποφασισμένοι για τη νίκη και οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή! Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας κάτι, που σε άλλους αρέσει να κάνουν το πρωί και σε άλλους το βράδυ;»

Όλοι οι παίκτες απαντούν στις ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση και το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 22:00, θα κάνουν το δικό τους μοναδικό σπέσιαλ παιχνίδι! Και επειδή, όπως συμβαίνει πάντα, από το «5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ κανείς δεν φεύγει χαμένος σίγουρα αυτά τα σπέσιαλ επεισόδια θα είναι για όλους, ένα μεγάλο δώρο!

«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Σάββατο 8 Ιουνίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1

Δείτε το trailer:

#5x5

"5X5" ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ

Project Manager: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ

Αρχισυντάκτρια: ΕΛΛΗ ΠΑΣΣΑ

Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Βοηθός Σκηνοθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΟΡΑΣ

Οργάνωση Παραγωγής: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ

Διεύθυνση Παραγωγής: ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

VIDEO