Celebrity

07 Ιουνίου 2024 15:00

Super Κική για Μαυρίκιο Μαυρικίου: "Τον πήρα με κάμερα χθες, άλλοι είναι που θέλουν τις κλωτσιές"

Διάβασέ μου το...

Super Κική για Μαυρίκιο Μαυρικίου: "Τον πήρα με κάμερα χθες, άλλοι είναι που θέλουν τις κλωτσιές"

-

Εξωδικαστικά έληξε τελικά η κόντρα της Super Κικής με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, λίγες μέρες μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο θεατρικός παραγωγός, με την influencer να κερδίζει ωστόσο το δικαστήριο.

Την Παρασκευή στο "Πρωινό" ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως οι δυο τους επικοινώνησαν την Πέμπτη (06/06) και τα βρήκαν, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής η Super Κική εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, ενώ για άλλη μια φορά τα έβαλε με τις πρωινές εκπομπές και τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα.

"Έχει καταντήσει μεξικάνικο σίριαλ όλο αυτό το πράγμα. Συνειδητοποίησα ότι ο Μαυρίκιος είναι δόλιος και δεν το λέω υποτιμητικά. Άλλοι είναι που θέλουν τις κλωτσιές. Και έτσι λοιπόν τον πήρα με κάμερα χθες και ο άνθρωπος ήταν φιλικότατος. Σαν να το περίμενε κιόλας. Του είπα πως έκανε βλακεία, γιατί με μια συρραφή, που την είχαν κάνει κι άλλοι, δεν περίμενα να ασχοληθεί. Μη σου πω περίμενα να το πάρει και πιο κωμικά.

Εφόσον την άλλη μέρα ξύπνησα και είχε πάει στα κανάλια, εμένα με τσίγκλησε, γιατί εγώ τους σιχαίνομαι όλους αυτούς. Κι αν τους πας μια γόπα πατημένη, αυτοί το περνάνε για πούρο. Το κάνουν επίτηδες.

Και του είπα "ρε χριστιανέ μου μπορούσες να μου στείλεις μήνυμα" και θα τελειώνε το θέμα εκεί. Έλα όμως που με τσίγκλησε που πήγε την άλλη μέρα στα πρωινάδικα... Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι μας κάνουν μεροκάματο όλοι αυτοί οι "πρωινατζήδες" για να κρύψουν τη φτώχεια του κόσμου, γιατί τώρα που μιλάνε καίγεται ο κόσμος και αυτοί πετάνε κάτι άκυρο. Μας παίζουν 40 λεπτά, που 40 λεπτά δεν έπαιζαν ούτε τα Τέμπη. Σοβαρά θέματα, 40 λεπτά δεν έχουν παίξει. Παίρνουν το τόσο και το κάνουν τόσο. Οι κοπριές όλες είναι αυτοί.

Αν πρέπει να τα βάλετε με κάποιον δεν είναι ο Μαυρίκιος, είναι όλοι αυτοί, που εσείς δεν τους έχετε δει ποτέ από κοντά. Και αφήστε με να ξέρω κάτι παραπάνω για το τι σκ@τα είναι και τι κοπρόσκυλα είναι. Τελειώνει εδώ το θέμα. Μου ζήτησε συγγνώμη ο Μαυρίκιος που το έτρεξε τόσο πολύ, του ζήτησα και εγώ συγγνώμη που το έτρεξα όλο αυτό και εγώ και έληξε εδώ" λέει, μεταξύ άλλων, η Super Κική.