Celebrity

07 Ιουνίου 2024 12:44

Δέσποινα Καμπούρη: Η απόφαση να αποχωρήσει από το "Πάμε Δανάη" και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Διάβασέ μου το...

Δέσποινα Καμπούρη: Η απόφαση να αποχωρήσει από το "Πάμε Δανάη" και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

-

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι αποχωρεί από το "Πάμε Δανάη" με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

"Ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά όπως και οι δύο προηγούμενες. Ήταν μια πολύ όμορφη συνθήκη και αυτό φαίνεται. Δεν είναι ψέμα. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αποχωρώ γιατί είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει και με το κανάλι και με τη Δανάη. Δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί για την εκπομπή.

Ξέρω μόνο ότι εγώ δεν θα είμαι στην εκπομπή και είναι κάτι που το αποφάσισα λίγο πριν από το Πάσχα και θεώρησα πολύ τίμιο να το πω όσο πιο έγκαιρα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κυρίως τη Δανάη και φυσικά το κανάλι. Νιώθω απλά ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου, είναι η τρίτη χρονιά και ένιωσα ότι δεν θα έχω κάτι παραπάνω να δώσω σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχιζόταν. Υπήρξε μια πάρα πολύ όμορφη αντίδραση και συμπεριφορά από όλες τις πλευρές, γιατί το είχα λίγο άγχος.

Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω όλη την καλή πρόθεση να μείνω στο Μega, μακάρι να βρεθεί μια συνθήκη που να της ταιριάξω και να μου ταιριάξει, γιατί θα το ήθελα πολύ να μείνω, γιατί νιώθω καλά εδώ, είμαι χαρούμενη εδώ" είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της, η Δέσποινα Καμπούρη τόνισε: "Τώρα είμαι πολύ καλύτερα και ελπίζω να μην ξαναέρθει. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Ήταν ένα θέμα στη σπονδυλική μου στήλη. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Έχω έναν φοβερό γιατρό, κάνω φυσικοθεραπείες και είμαι αισιόδοξη ότι θα πάνε όλα καλά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ