Celebrity

07 Ιουνίου 2024 12:09

Ιωάννα Τούνη & Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η παρεξήγηση στη Μύκονο – Τι απαντά το μοντέλο;

Διάβασέ μου το...

Ιωάννα Τούνη & Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η παρεξήγηση στη Μύκονο – Τι απαντά το μοντέλο;

-

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια μεταξύ άλλων απάντησε για την παρεξήγηση που έγινε με την Ιωάννα Τούνη στο πρόσφατο ταξίδι που έκαναν στη Μύκονο μαζί με κάποιες άλλες influencers.

Διαβάστε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Με άκρως αποκαλυπτικό look στη Μύκονο μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη (Photos)

Σύμφωνα με όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου, κάτι συνέβη και το μοντέλο έφυγε από τη βίλα που έμενε με την Ιωάννα Τούνη και τις υπόλοιπες influencers και έμεινε σε ξενοδοχείο.

 «Πήγα για λίγο στη Μύκονο και μετά εγώ έφυγα. Δεν συνέβη τίποτα. Ό,τι κι αν συνέβη, θα το λύσω εγώ με την Ιωάννα. Όταν κάποιος δεν περνάει καλά, απλά φεύγει. Είναι όλα μια χαρά. Περάσαμε όλοι τέλεια. Πάντα προσπαθούσα να έχω μία φυσιολογική ζωή, μια καθημερινή ρουτίνα, με το σπίτι μου, τη δουλειά μου, την εκδρομή, την ταβέρνα μου. Μου αρέσει που είμαι μόνο εγώ με τον άντρα μου, τα σκυλάκια μας και με 5-6 φίλους κοντινούς. Δεν έχω μεγαλώσει όπως πιο νορμάλ κορίτσια. Είμαι πιο χύμα. Δεν θα κάτσω πια 15 ώρες σε έναν καθρέφτη να φτιαχτώ να βγω έξω. Βγαίνω άβαφη με χαμηλά. Δεν με νοιάζει. Γι' αυτό πολλές φορές δεν κολλάω με άλλα κορίτσια», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης απάντησε: «Νομίζαμε ότι είμαι έγκυος. Είχα 4 μήνες καθυστέρηση, είχα φουσκώσει χαμηλά, έκανα εμετούς. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο σώμα μου. Προφανώς κάτι ορμονικό. Πήραμε ένα τεστ... αρνητικό και μου είπε ο άντρας μου να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά αν τύχει είναι σαν να σου λέει ο Θεός "έτσι πρέπει"».