Celebrity

07 Ιουνίου 2024 10:34

Σία Κοσιώνη: Η γνωριμία με τον Κώστα Μπακογιάννη και η σχέση με την πεθερά της, Ντόρα - "Ήμουν εριστική απέναντί του"

Διάβασέ μου το...

Σία Κοσιώνη: Η γνωριμία με τον Κώστα Μπακογιάννη και η σχέση με την πεθερά της, Ντόρα - "Ήμουν εριστική απέναντί του"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» αυτή την Κυριακή θα βρεθεί η Σία Κοσιώνη. Σε απόσπασμα της συνέντευξης –που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day»- είδαμε πως η δημοσογραφος και παρουσιάστρια μιλά στην Τζένη Θεωνά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και για την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης! Σία Κοσιώνη & Κώστας Μπακογιάννης: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τα παιδιά τους

«Η πρώτη μας γνωριμία ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι. Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω. Ήμουν και πιο νέα. “Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε;” Κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Τον είχα αρπάξει λίγο με το καλημέρα! Τύπου: “Ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη και συνέχισε για τη γνωριμία με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη:

«Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώριζα επαγγελματικά νωρίτερα, είχαμε κατακτήσει τον ενικό πριν γίνει πεθερά μου. Η ίδια αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό το ότι ο γιος της ήταν με εμένα, οπότε κυλάει πολύ όμορφα αυτή η σχέση από την πρώτη στιγμή».