Celebrity

07 Ιουνίου 2024 08:38

Γιώργος Αλκαίος για Eurovision: "Έκανα 8 μήνες διατροφή και γυμναστική - Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, με ενδιαφέρει η υγεία"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Αλκαίος για Eurovision: "Έκανα 8 μήνες διατροφή και γυμναστική - Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, με ενδιαφέρει η υγεία"

-

Η Αθηναΐς Νέγκα υποδέχτηκε στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" την Πέμπτη (06/06) τον Γιώργο Αλκαίο. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην περίοδο που πήγε στη Eurovision το 2010, τη διατροφή που ακολούθησε τότε, αλλά την πορεία του στη μουσική.

"Όταν βλέπω τον εαυτό μου στη Eurovision είναι… άλλος. Εγώ ξεκίνησα το πάντρεμα του έθνικ με το λαϊκό. Έκανα 8 μήνες διατροφή και γυμναστική για να είναι η εικόνα σωστή στην σκηνή της Eurovision με τους χορευτές. Τότε διαλέξαμε γραμμωμένους χορευτές και έπρεπε να φτάσω λίγο κοντά!

Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, με ενδιαφέρει η υγεία. Έκανα τις εξετάσεις μου και μου είπαν πως πρέπει να χάσω κιλά. Μέχρι τον Οκτώβρη θα το φέρω στα ίσα του, παιχνιδάκι. Τρώω γλυκά, από τον παππού, κληρονομικό. Γλυκό να είναι. Η ζημιά έγινε στο νησί. Δεν παίζεται ο χειμώνας στο νησί. Εκτός ότι είναι μαγικό το τοπίο, κάθονται όλοι στα εστιατόριά τους και κάνουν τα καλύτερα που έρχονται πάνω σου.

Της Eurovision το αποτέλεσμα άρχισε να δοκιμάζει τα πιάτα της Μήλου. Δεν έδωσα βάση τόσο πολύ στην εμφάνιση.

Βγήκαμε την ίδια χρονιά με τον Σάκη. Κάναμε ολόκληρο συμβούλιο αν θα βγω με ανοιχτό το πουκάμισο. Βγήκα καλυμμένος. Ήξερα από το σχολείο ότι είχα γκελ. Στην αρχή ήταν πολύ ωραίο. Έχω έναν ηθικό κώδικα πολύ συγκεκριμένο που δεν θέλω να περνάει τα όρια. Το ευχαριστήθηκα το σεξαπίλ" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αλκαίος.