Celebrity

06 Ιουνίου 2024 13:45

Βρισηίδα Ανδριώτου: Περιγράφει τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο - "Πήρα τηλέφωνο κατευθείαν τον Σπύρο"

Διάβασέ μου το...

Βρισηίδα Ανδριώτου: Περιγράφει τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι της έκλεψαν το αυτοκίνητο - "Πήρα τηλέφωνο κατευθείαν τον Σπύρο"

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αφορμή βραδινή της έξοδο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στην κλοπή του αυτοκίνητου που έχει με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές που αντιλήφθηκε ότι λέιπει το όχημα κάτω από το σπίτι τους.

Όσα είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου

«Πάρκαρα το αυτοκίνητο στις 20:00 κάτω από το σπίτι και την επόμενη ημέρα το πρωί πάω να το πάρω, κοιτάω στη γωνία και δεν το βλέπω. Πήρα τηλέφωνο κατευθείαν τον Σπύρο, κοιτάω δεξιά και αριστερά μήπως το πήρε η τροχαία και το πήγε κάπου αλλού. Δεν το είχε πάρει η τροχαία, μας το είχαν κλέψει. Έψαχνα παντού τις κάμερες μήπως το βρω αλλά τίποτα. Εννοείται ότι έχουμε ασφάλεια κλοπής, αλλά είναι πολλά που μπλέκονται και δεν θέλω να πω περισσότερα γι’ αυτό. Η αστυνομία μας είπε ότι θα ψάξει. Δεν μας είπε τίποτα. Ελπίζω να το βρούμε, αλλά δεν ξέρω πότε και σε τι κατάσταση θα είναι», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.