Celebrity

06 Ιουνίου 2024 12:50

Δημήτρης Πανόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - "Η σχέση που είχα ήταν αρκετά χρόνια"

Διάβασέ μου το...

Δημήτρης Πανόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - "Η σχέση που είχα ήταν αρκετά χρόνια"

-

Καλεσμένος στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouΤube βρέθηκε ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης  στη δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την υποψηφιότητά τους στις Ευρωεκλογές, αλλά έκανε και μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε επίσης! Δημήτρης Πανόπουλος: Δεν φαντάζεστε το χρηματικό ποσό που ξόδεψε για τον προεκλογικό του αγώνα  

«Αυτή την περίοδο δεν έχω τόσο έντονη προσωπική ζωή, αλλά κανονικά έχω προσωπική ζωή. Η αλήθεια είναι ότι όταν αποχωρίζεσαι ανθρώπους που έχεις ζήσει μαζί τους, έχεις δεθεί μαζί τους και πρέπει να πεις αντίο, δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα του κόσμου, στενάχωρο είναι. Ξέρεις πως αν αυτός ο άνθρωπος ήταν φίλος σου θα μπορούσες να είσαι για πάντα παρέα, αλλά επειδή επιλέξατε να είστε ζευγάρι μπαίνει οριστικό τέλος…

Θεωρώ ότι είναι άδικο για έναν άνθρωπο, όταν δεν είναι σε αυτό το χώρο μας να εκτεθεί στη δημοσιότητα καθαρά και μόνο γιατί είναι σε σχέση με κάποιον που είναι η δουλειά του αυτή. Δε θέλω να μιλάω για μια σχέση που έχω, γιατί θα πρέπει να μιλάω γι’ αυτή και όταν τελειώσει. Οπότε μου είναι δυσάρεστο… Είμαι 32 ετών. Η σχέση που είχα ήταν αρκετά χρόνια. Η επόμενη σχέση ήταν μερικούς μήνες. Η σκέψη της οικογένειας και των παιδιών μου αρέσει. Νομίζω είναι θέμα timing, θα έρθει κάποια στιγμή χωρίς να το πιέζεις» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πανόπουλος.