Celebrity

06 Ιουνίου 2024 12:37

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα Ζήση: "Τρέχαμε πάλι στην κλινική, δεν είναι καλά. Έχω πάρει αυστηρή εντολή από την γιατρό να…"

Διάβασέ μου το...

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ιλάειρα Ζήση: "Τρέχαμε πάλι στην κλινική, δεν είναι καλά. Έχω πάρει αυστηρή εντολή από την γιατρό να…"

-

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" μίλησε σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε κάνει κατά της Super Κικής, με την influencer να κερδίζει την υπόθεση.

Όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Αποφασίσαμε να σταματήσουμε εδώ την τηλεοπτική μας εμπλοκή γιατί από χθες η γυναίκα μου, με όλη αυτή την ψυχολογική πίεση που έχει υποστεί, τρέχαμε πάλι στη γυναικολόγο στην κλινική, δεν είναι καλά, έχω πάρει αυστηρή εντολή από την γιατρό να την ηρεμήσω και να την προστατεύσω. Είναι σημαντικό η ψυχολογία της να είναι καλή και να μην ταράζεται. Ζητώ την κατανόησή σας, ευχαριστούμε τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα που έχουμε λάβει γ’ αυτά τα επαίσχυντα πράγματα που ειπώθηκαν πάλι χθες σε αυτά τα TikTok που ανέβασε αυτή η γυναίκα. Θλίβομαι για την απόφαση, είναι άδικη, έτσι ανοίγει μια πόρτα σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν, χωρίς να υπάρχει κανένας να τους σταματήσει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Το χθεσινό που είδαμε έχει πολλά ψέματα. Ισχύει ότι ζήτησα από την Super Κική να βγούμε με skype σε εκπομπή και να το λύσουμε, όμως, ήταν όρος απαράβατος, να κατέβουν τα βίντεο, τα οποία δεν κατέβηκαν ποτέ», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Δεν έχει σταματήσει να με προσβάλει, με απειλεί συνέχεια. Το χειρότερο είναι ότι πλέον έχει το πράσινο φως από τη δικαιοσύνη. Είμαστε με τα καλά μας; Θα καταθέσουμε νέα ασφαλιστικά και θα προχωρήσουμε τη διαδικασία. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι επειδή μια δικαστής ενέκρινε αυτό το πράγμα, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί. Είναι άδικο αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει κανένα όριο κανένας φραγμός. Η δικαστής είπε ότι είναι φαν της Super Κικής. Είναι διαφορετικό να έχει ακούσει το όνομά της και άλλο να είναι φαν της», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Η Ιλάειρα είναι σε τραγική κατάσταση. Αν συμβεί κάτι - που ούτε θέλω να το σκέφτομαι - και θα κοστίσει στην υγεία της και έχουμε επιπτώσεις τύπου πρόωρο τοκετό γιατί έχουμε συσπάσεις ή οτιδήποτε, τότε θα δείτε έναν Μαυρίκιο που δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας», τόνισε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.