Celebrity

06 Ιουνίου 2024 08:45

Νίκη Σερέτη: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και τις σχέσεις τους σήμερα

Διάβασέ μου το...

Νίκη Σερέτη: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και τις σχέσεις τους σήμερα

-

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Νίκη Σερέτη, με αφορμή βραδινή της έξοδο.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον γάμο του πρώην συντρόφου της, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Τρίτη 4 Ιουνίου την αγαπημένη του Ελένη Κολτζή, μετά από επτά μήνες κοινής πορείας.

Όσα είπε η Νίκη Σερέτη

«Αλίμονο, αν δεν με ρωτάγατε… Γι’ αυτό συγκεκριμένα ήρθα, αλλιώς δεν θα έβγαινα σε καμία συνέντευξη. Βίον ανθόσπαρτον. Να ζήσουν, να είναι ευτυχισμένοι. Είναι ένα πολύ ευτυχές γεγονός», είπε αρχικά η Νίκη Σερέτη και όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της σήμερα με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, είπε: «Δεν θα ήθελα να συνεχίσω τώρα σε τέτοια. Αυτά είναι κάτι που ανήκουν στο παρελθόν. Απλώς έχω χιούμορ στη ζωή μου και μου αρέσει να απαντάω με χιούμορ, οπότε γι’ αυτό δεν σιχτιρίζω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή “Happy Day”.