Celebrity

05 Ιουνίου 2024 13:15

Φαίη Σκορδά: "Όταν δεν έχεις την πολυτέλεια επιλογής θα δεχθείς και τη μείωση - Η Ελένη Μενεγάκη για μένα και θα το πω..."

Διάβασέ μου το...

Φαίη Σκορδά: "Όταν δεν έχεις την πολυτέλεια επιλογής θα δεχθείς και τη μείωση - Η Ελένη Μενεγάκη για μένα και θα το πω..."

-

Δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη προβλήθηκαν στο "Fay's Time", με τον δημοσιογράφο να δέχεται ερωτήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Στη συνέχεια στην εκπομπή ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης αποκάλυψε πως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμφώνησε και θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha και στην "Super Κατερίνα".

Με τη σειρά της, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο όσον αφορά τους συμβιβασμούς που μπορεί να κάνει ένας παρουσιαστής όταν διαπραγματεύεται με ένα κανάλι. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως όταν δεν υπάρχει η πολυτέλεια επιλογής, μπορεί κάποιος να κάνει πίσω σε πολλά πράγματα.

"Όταν δεν έχεις την πολυτέλεια επιλογής θα δεχθείς και τη μείωση, θα δεχτείς και αλλαγές, θα δεχτείς και αλλαγή ώρας. Για παράδειγμα, η Ελένη Μενεγάκη για μένα και θα το πω... Πιστεύω ότι επειδή έχει αυτή την πολυτέλεια επιλογής, δεν θέλει να συμβιβαστεί γιατί λέει: «Εγώ είμαι η Ελένη Μενεγάκη. Να συμβιβαστώ τώρα; Δεν έχω συμβιβαστεί τόσα χρόνια κι έχω κοπιάσει για να φτάσω στο συγκεκριμένο σημείο. Γιατί να πέσω τώρα»;". είπε η Φαίη Σκορδά.