Celebrity

05 Ιουνίου 2024 12:15

Κατερίνα Καινούργιου: Συναντήθηκε με τη Φαίη Σκορδά - "Την χαιρέτησα, την φίλησα και της είπα..."

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καινούργιου: Συναντήθηκε με τη Φαίη Σκορδά - "Την χαιρέτησα, την φίλησα και της είπα..."

-

To πάρτι για τα Ποσειδώνια 2024 έγινε το βράδυ της Τρίτης (04/06) σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, με πολλές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης να δίνουν το "παρών".

Ανάμεσα τους και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία συναντήθηκε με τη Φαίη Σκορδά, η οποία βρισκόταν επίσης στην ίδια εκδήλωση.

Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με τη Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα της "Super Κατερίνας", αποκαλύπτοντας πως της πρότεινε να πάνε για φαγητό.

"Δεν την είδα χθες τη Ρούλα, πρέπει να καθόταν πιο μακριά. Είχε πολύ κόσμο. Μου φάνηκε ότι είδα και την Ελένη Μενεγάκη κάποια στιγμή με ένα λευκό φόρεμα, δεν είμαι σίγουρη. Ήταν το πάρτι για τα Ποσειδώνια, είδα τη Φαίη και ήταν πολύ όμορφη με ένα κοντό φόρεμα. Ήταν με τον Γιώργο τον Ντάβλα και μάλιστα την χαιρέτησα. Την φίλησα και της είπα να πάμε για ένα φαγητό οι δυο μας όταν τελειώσει η σεζόν.

Και μου λέει “με μεγάλη μου χαρά”. Ήταν και εκείνη πάρα πολύ ευγενική και όμορφη. Με τη Φαίη μίλησα πιο πολύ. Κάθισα δίπλα με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη πήγα εγώ. Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά αν την έβλεπα δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ