Celebrity

05 Ιουνίου 2024 10:00

Πέτρος Νάζος: Απαντά δημόσια στην Ιωάννα Τούνη! "Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο να με βρίσει τηλεφωνικά"

Διάβασέ μου το...

Πέτρος Νάζος: Απαντά δημόσια στην Ιωάννα Τούνη! "Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο να με βρίσει τηλεφωνικά"

-

Στην εκπομπή, «Happy Day», μίλησε ο Πέτρος Νάζος ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει την δήλωση που έκανε για την Ιωάννα Τούνη.

Να θυμίσουμε ότι η γνωστή influencer βρίσκεται στη Μύκονο με άλλες κοπέλες της εταιρείας της και πραγματοποίησαν σε μία βίλα μία φωτογράφιση για την νέα συλλογή των μαγιών της της εταιρείας της για το 2024.   

Ο Πέτρος Νάζος τράβηξε βίντεο την Ιωάννα Τούνη και την ομάδα της, χωρίς να το γνωρίζουν, και το έδωσε στη δημοσιότητα κάτι που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό της γνωστής influencer ενώ είπε πως θα έπρεπε να βάλουν το σήμα ακαταλληλότητας καθώς οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν αποκαλυπτικές.

Έτσι, την Τετάρτη 5/6 ο Πέτρος Νάζος μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμιτσιλή απάντησε στην Ιωάννα Τούνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή πέφτει μπροστά μου η Ιωάννα που τότε δεν έκανε και τίποτα. Όταν ανέβασα το βίντεο είχε φτάσει το μισό εκατομμύριο. Την επόμενη ημέρα που την είδα της είπα να βάλω κάπου το όνομα της, μου λέει δεν είμαι κάτι, είμαι πόρτα σε ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη. Και το δεύτερο έκανε πάνω από μισό εκατομμύριο. Εκείνη την εποχή ο κόσμος μου έδινε λεφτά για να μπει στο κανάλι. Αν δεν ήσουν τότε η αφρόκρεμα της showbiz δεν έμπαινες. Με την Ιωάννα έχουμε κάνει διάφορα βίντεο και συνεντεύξεις. Το φάουλ που έκανα ήταν για το Α με ένα τόνο αστείο γιατί τα ρεπορτάζ μου δεν κράζουν κανέναν. Την Ιωάννα την έχω αποθεώσει. Όταν είδα από τα story ότι θα κάνουν φωτογράφιση, τότε πήγα στην βίλα».

«Αυτό το σχόλιο για το μαγιό το βρίσκω άτοπο. Αν έχεις το σώμα κι την διάθεση το βάζεις. Το Α το είπες με μια διάθεση για χιούμορ επειδή σε ξέρω. Θεωρώ ότι η Ιωάννα έχασε το δίκιο της με τον αιχμηρό λόγο της. Δηλαδή ξεφτίλα, γελοίε... αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι τόσο τραγικό...», πρόσθεσε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ζητώ συγγνώμη για το σχόλιο μου. Η ομάδα της ενοχλήθηκε. Εκεί ζητάω συγγνώμη. Αλλά πάντα το λέω χαριτολογώντας. Ειδικά με την Ιωάννα που την έχω αποθεώσει πάρα πολλά χρόνια. Θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο να με βρίσει τηλεφωνικά. Από εκεί και πέρα και για εκείνη είναι φάουλ να μιλάει με τέτοιους χαρακτηρισμούς από την στιγμή που έχει τόσους followers», πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο: