Celebrity

04 Ιουνίου 2024 14:18

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τον Ηλία Ψινάκη: "Με εντυπωσίασε το πώς το χειρίστηκε ο Ίαν"

Διάβασέ μου το...

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τον Ηλία Ψινάκη: "Με εντυπωσίασε το πώς το χειρίστηκε ο Ίαν"

-

Τη Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό Σουσου" και τη δημοσιογράφο, Δήμητρα Τσαούση.

Η επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Ίαν Στρατή, το J2US, το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη, αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά.

"Έχουν λυσσάξει εκεί στο J2US να μας βγάλουν παντρεμένους. Είναι εκεί, τον θαυμάζω και τον χαίρομαι γιατί και για εμένα είναι ευκαιρία να τον δω και σε άλλα πράγματα. Δεν τον έχω συνηθίσει να λέει Μητροπάνο. Αλλά είναι καταπληκτικός" είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Σε ερώτηση για τον Νίκο Μουτσινά, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε: "Θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά, ήταν λίγο κουτσή η συνεργασία μας στο “Δέστε τους”, οπότε ίσως να μην μπορούσαμε και εμείς να αναπτυχθούμε όσα θα θέλαμε σε αυτό. Μου έχει λείψει φέτος ο Νίκος Μουτσινάς, του πάει πάρα πολύ η τηλεόραση".

Όσον αφορά στο περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US και την αντίδραση του συντρόφου της, Ίαν Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε: "Μια αχρείαστη γεύση μου έχει αφήσει όλο αυτό, δηλαδή κάτι που δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Νομίζω ότι πλέον έχει καταλαγιάσει, ανήκει στο παρελθόν, ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του και προχωράμε. Του Ίαν του είπα "μπράβο, μακάρι να είχα την ψυχραιμία σου". Έκανε το καλύτερο. Με εντυπωσίασε το πώς το χειρίστηκε. Δεν εξέθεσε κανέναν περισσότερο, οπότε για εμένα ήταν πολύ σωστή η αντίδραση. Από την πλευρά της η Πηνελόπη είχε επίσης πολύ σωστή αντίδραση, γιατί την Πηνελόπη την αφορούσε αυτό το πράγμα, δεν είναι να πετάμε τη κουβέντα metoo. Γιατί άνθρωποι έχουν πονέσει με όλο αυτό. Θαύμασα και όλα όσα είπε η Πηνελόπη. Ο καθένας νομίζω ότι αντέδρασε ιδανικά για το πόσο απότομο ήταν αυτό το πράγμα".