Celebrity

04 Ιουνίου 2024 12:15

Κατερίνα Καινούργιου κατά Super Κικής: "Ως εδώ! Εμείς φταίμε που έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα"

Διάβασέ μου το...

Κατερίνα Καινούργιου κατά Super Κικής: "Ως εδώ! Εμείς φταίμε που έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα"

-

Εκδικάζονται σήμερα τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει σε βάρος της Super Κικής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

To πρωί της Τρίτης (04/06) η γνωστή youtuber και influencer είχε επεισόδιο με τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, καθώς τους προέτρεψε να βρουν μια κανονική δουλειά.

"Ρε, είστε τρελοί όλοι. Όλοι εδώ πέρα, είστε τρελοί. Το τόσο το κάνετε τόσο. Είστε τρελοί. Δεν είναι κανείς καλά. Είστε παλαβοί. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε;" είπε χαρακτηριστικά η Super Κική στους δημοσιογράφους.

Η Κατερίνα Καινούργιου, παρακολουθώντας στον άερα της εκπομπής της όσα έγιναν, ξέσπασε κατά της Super Κικής, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά της.

"Έλα, έλα, ως εδώ! Απαράδεκτο, απαράδεκτο όλο αυτό που είδα. Κανονική δουλειά δε μπορείτε να βρείτε είπε στα παιδιά; Είναι δυνατόν; Ακούμε να μας λέει ότι είμαστε τρελοί η Super Κική;… Εμείς φταίμε όμως. Εμείς φταίμε που έχουμε δώσει αυτή τη δημοσιότητα. Δε το περίμενα αυτό από τη Super Κική, είναι καλό παιδί. Εμένα μου έχει δώσει την εντύπωση ενός καλό παιδιού. Δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι και να μας λέει όλους τρελούς. Είδες χιούμορ;

Επειδή η Super Κική τις προάλλες είχε μιλήσει και για κάποια εισοδήματα που έχει το χρόνο από το YouTube, κάποια εξωφρενικά ποσά... Να πούμε ότι τα παιδιά που είναι εκεί, και οι δημοσιογράφοι, δε βγάζουν τα ίδια, ούτε σε επτά ζωές. Μακάρι να βγάζανε τα ίδια με τη Super Κική ή και παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν αμείβονται τόσο καλά γιατί αυτή η ζωή είναι άδικη. Και κάνουν μια κανονική, σκληρή και αξιοπρεπέστατη δουλειά" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.