Celebrity

04 Ιουνίου 2024 15:08

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της στο χειρουργείο, λίγο πριν γεννήσει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Διάβασέ μου το...

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της στο χειρουργείο, λίγο πριν γεννήσει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

-

Με αφορμή τη μέρα των γενεθλίων του, 4 Ιουνίου, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στο Instagram, μια σπάνια φωτογραφία της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο γιος της ηθοποιού και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, διαχειρίζεται το προφίλ στο Instagram με το όνομα της μητέρας του και συχνά αναρτά φωτογραφίες της, τραβηγμένες από τον φακό θρυλικού φωτογράφου και φωτορεπόρτερ Κλεισθένη Δασκαλάκου και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά, έφερε στη δημοσιότητα, ένα σπάνιο στιγμιότυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το χειρουργείο, λίγο πριν την καισαρική επέμβαση, με την οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της. «Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησής μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής» έγραψε στη λεζάντα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Δεν βρίσκω λόγια να σου πω πώς αισθάνομαι τώρα που έγινα μητέρα. Είναι ένα περίεργο συναίσθημα. Νομίζω πως έκανα ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα. Αισθάνομαι σπουδαία. Βέβαια το να αποκτήσεις ένα παιδί είναι απλό και φυσικό αλλά ακριβώς στην απλότητα του πράγματος βρίσκεται και το μεγαλείο του.

Άφησέ με να πω πόσο ευτυχισμένη είμαι. Ίσως είναι πολύ λίγο αυτό που λέω αλλά είναι πολύ ωραίο. Το μεσημέρι που κράτησα το παιδί μου στα χέρια μου και το θήλασα αισθάνθηκα ότι δεν έχω αισθανθεί ποτέ ως τώρα” περιγράφει. Καμία επιτυχία, καμία δόξα, κανένα χειροκρότημα δεν μπορεί να δώσει σε μία γυναίκα αυτό που της δίνει η μητρότητα», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δείτε την φωτογραφία:

Photos By: studio kleisthenis - NDP