Celebrity

04 Ιουνίου 2024 11:00

Γιώργος Λιάγκας: "Καταπέλτης" για τη Super Κική - "Άντε ο Νταλάρας είναι ο Νταλάρας. Μην μπλέκουμε την βούρτσα με κάτι άλλο σ’ αυτή τη χώρα"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας: "Καταπέλτης" για τη Super Κική - "Άντε ο Νταλάρας είναι ο Νταλάρας. Μην μπλέκουμε την βούρτσα με κάτι άλλο σ’ αυτή τη χώρα"

-

Σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εις βάρος της Super Κικής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή τα βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στα social media και αναφερόταν στον θεατρικό παραγωγό και την εγκυμονούσα σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση.

Η Super Κική έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου την περίμεναν πολλοί δημοσιογράφοι.

Η ίδια ωστόσο δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση και αντέδρασε λέγοντας: "Είστε παλαβοί, είστε τρελοί. Να βρείτε μια κανονική δουλειά".

Το απόσπασμα με την αντίδραση της Super Κικής προβλήθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Α καινούργιος Νταλάρας. Εδώ ένας άνθρωπος έχει δικαίωμα να μιλήσει, έχει όμως και το δικαίωμα να μη μιλήσει. Εμείς δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να προβάλλουμε δηλώσεις της Super Κικής και δε θα τις προβάλαμε. Εδώ όμως υπάρχει μία δικαστική διένεξη, βάση της οποίας κάνουμε ρεπορτάζ. Δεν ζητήσαμε μία συνέντευξη να πάμε να την κάνουμε. Δικαίωμα της κυρίας είναι να μην μιλήσει. Όμως για ακόμα μία φορά... Και άντε ο Νταλάρας είναι ο Νταλάρας γιατί τώρα θολώνει το μυαλό μου. Άντε Νταλάρας να είναι ο Νταλάρας και να γυρίσει να πει "κάντε μια άλλη δουλειά, δεν είναι σοβαρή δουλειά αυτή". Αλλά να μην μπλέκουμε την βούρτσα με κάτι άλλο σ’ αυτή τη χώρα.

Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ίσοι είμαστε, ίδιοι δεν είμαστε. Τώρα να κουνάει το δάχτυλο η Super Κική, η οποία έχει βγάλει 1 εκατομμύριο ως influnecer και μπράβο της και να κάνει υποδείξεις σε δημοσιογράφους που έστειλαν όλα τα κανάλια και να τους λέει να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό και να φύγουν από εκεί, αν μη τι άλλο, αυτό το χαρακτηρίζει μία αγένεια, μία απρέπεια και μία αισθητική, η οποία είναι τουλάχιστον απεχθής», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.