Celebrity

04 Ιουνίου 2024 10:30

Έγκυος η Lady Gaga; Η εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες (Video)

Διάβασέ μου το...

Έγκυος η Lady Gaga; Η εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες (Video)

-

Η Lady Gaga πυροδότησε τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος, όταν εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα στο δείπνο για την πρόβα γάμου της αδελφή της, Natali, το βράδυ της Παρασκευής (31/5). Το βίντεο από την βραδιά, φυσικά, έχει ήδη γίνει viral!

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα μαύρο στενό φόρεμα, ενώ στο χέρι της υπήρχε ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Πολλοί, είδαν την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλιά και έκαναν λόγω για εγκυμοσύνη! Τους τελευταίους μήνες, η Lady Gaga έκανε μόνο μία δημόσια εμφάνιση πρόσφατα, στην πρεμιέρα της ταινίας της για την συναυλία της με τίτλο “Gaga Chromatica Ball”, με πολλούς να εικάζουν ότι η απέφυγε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση που θα “πρόδιδε” την εγκυμοσύνη της.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Την ημέρα του γάμου της αδελφής της (1/6), η ηθοποιός και τραγουδίστρια ήταν παράνυμφος και φορούσε ένα μακρύ εντυπωσιακό ροδακινί φόρεμα. Εκεί ήταν και ο σύντροφός της, Michael Polansky, με τον οποίο βγαίνει για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί ήταν τον Απρίλιο στο Μαλιμπού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Photo Credits: ABACA PRESS