Celebrity

04 Ιουνίου 2024 09:40

Πάνος Μουζουράκης: "Όταν διάβασα για το Nemo που κέρδισε τη Eurovision, εκεί είπα "α, προσπαθούν εδώ να…"

Διάβασέ μου το...

Πάνος Μουζουράκης: "Όταν διάβασα για το Nemo που κέρδισε τη Eurovision, εκεί είπα "α, προσπαθούν εδώ να…"

-

Τον Πάνο Μουζουράκη υποδέχτηκε την Δευτέρα (03/06) στην εκπομπή της "Όσα (δε) λέμε" στο Open η Άννα Δρούζα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, για το Nemo που κέρδισε τη Eurovision, ενώ μίλησε και για τη φιλοσοφία του για τη ζωή.

"Νομίζω ότι έχω γίνει συντηρητικός. Ένα δείγμα; Όταν διάβασα για το Nemo που κέρδισε τη Eurovision. Και ήρθε αυτό με το άρθρο. Οτιδήποτε έρχεται από έξω έρχεται αφιλτράριστο.

Εκεί είπα “α, προσπαθούν εδώ να…”. Δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση και στο θέμα με τα άρθρα. Όταν το σύστημα στηρίζει κάτι. Εγώ είμαι αντισυστημικός και όταν το σύστημα στηρίζει κάτι εγώ αρχίζω και υποψιάζομαι ότι για να γίνεται αυτό το πράγμα μάλλον κάποιον συμφέρει και δεν είναι για το καλό της ανθρωπότητας.

Όταν τα παντελόνια ήταν σκισμένα επειδή υπήρχε μία εργατική τάξη που δεν μπορούσε να αγοράσει δεύτερο παντελόνι και αυτό το σκισμένο παντελόνι αντιπροσώπευε κάτι, όταν η επανάσταση γίνεται μόδα, έσκισε τα παντελόνια από μόνη της και στα πουλούσε ακόμη πιο ακριβά. Και ξαφνικά όλοι γίνονται woke… νομίζεις ότι… γιατί η μόδα ξεπερνιέται, αλλά η επανάσταση πιο δύσκολα καταπνίγεται" ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.