Celebrity

04 Ιουνίου 2024 08:57

Ιωάννα Μαλέσκου: Το πρόωρο τέλος του "Tv Queen" και η απάντηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Διάβασέ μου το...

Ιωάννα Μαλέσκου: Το πρόωρο τέλος του "Tv Queen" και η απάντηση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

-

H Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (03/05) και μίλησε στους δημοσιογράφους, που τη ρώτησαν για το πρόωρο τέλος του "Tv Queen".

"Κάθε πρόωρη ολοκλήρωση μιας συνεργασίας, σού αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Όταν κάτι είναι να κλείσει τον κύκλο του, το σέβεσαι, εναρμονίζεσαι και προχωράς. Δεν περίμενα να τελειώσει νωρίτερα το Tv Queen" είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την συνεργασία τους, η παρουσιάστρια ανέφερε: "Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για το αν είναι αβέβαιο το τηλεοπτικό του μέλλον. Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Δεν εύχομαι για κανέναν να είναι αβέβαιο το μέλλον του. Μέχρι τώρα κυλάνε όλα μια χαρά, έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε".

Τέλος, όσον αφορά τις φήμες που τη θέλουν να αναλαβάνει του χρόνου την πρωινή ζώνη του Open, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: "Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να πω. Το σενάριο να συνεργαστώ ξανά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μου ακούγεται όμορφο".