Celebrity

03 Ιουνίου 2024 11:15

Γιώργος Λιάγκας: "Η Ελπίδα Νίνου πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε..."

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας: "Η Ελπίδα Νίνου πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε..."

-

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο Αθηνών. Ο ηθοποιός επέλεξε να αποφύγει τις κάμερες, ενώ η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει σταθεί στο πλευρό του, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες που βρέθηκαν εκεί.

Με αφορμή τα πλάνα από την άφιξη της Ελπίδας Νίνου στο δικαστήριο που προβλήθηκαν στο "Πρωινό", ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί για τον τρόπο που η ίδια έχει αντιμετωπίσει όσα έχουν συμβεί στην προσωπική τους ζωή.

"Η Ελπίδα Νίνου από την πρώτη μέρα είναι στο πλευρό του συζύγου της, του Πέτρου Φιλιππίδη, δεν λάκισε, δε λύγισε με όλα όσα ακούστηκαν. Τα οποία ήταν και λίγο κλειδαρότρυπα για την οικογένειά της, με εξωσυζυγικές σχέσεις και διάφορα πράγματα που ακούστηκαν τα οποία δεν είναι ωραία να ακούγονται.

Θα μπορούσε να κλονιστεί η οικογενειακή πίστη, η οικογενειακή αγάπη και γαλήνη. Αυτό δεν έγινε. Η γυναίκα μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα δούλευε σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, στο ταμείο, στην υποδοχή, για να προσφέρει στην οικογένεια…

Η Ελπίδα Νίνου, για μένα, πολύ κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε και λέγανε, “πως είναι δυνατόν να μένεις με τον βιαστή που σε κεράτωνε”. Δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Είναι η πρώτη ή η τελευταία γυναίκα ή άντρας που μένει και στηρίζει, παρά την απιστία;

Ακόμα και όταν η απιστία γίνεται δημόσιο θέαμα. Είναι δικό τους θέμα. Μπορείς να πεις πως μένεις, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι αξιέπαινη που μένει και στηρίζει τον σύζυγό της και στα κάτω του" τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ