Celebrity

03 Ιουνίου 2024 10:45

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρακολούθησε από το γήπεδο τους ευρωπαϊκούς τελικούς Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

Διάβασέ μου το...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρακολούθησε από το γήπεδο τους ευρωπαϊκούς τελικούς Παναθηναϊκού & Ολυμπιακού

-

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε την Δευτέρα (03/06) στο πλατό του Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, με την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση κατά της οπαδικής βίας, ενώ εξήγησε γιατί δεν πήγε στον γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει από κοντά τους δύο τελικού.

"Επέλεξα να δω τον τελικό στην τηλεόρασή μου, δεν πήγα σε κανένα ματς. Μερικές φορές έχουμε και τα γούρια μας. Έκανα το ίδιο που έκανα σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια. Το ίδιο έκανα και στον τελικό του μπάσκετ.

Είναι μεγάλη επιτυχία να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στην κορυφή της Ευρώπης, εγώ χαίρομαι ως φίλαθλος αλλά και ως πρωθυπουργός γιατί διοργανώσαμε έναν τελικό στην Αθήνα και δεν άνοιξε ρουθούνι. Οι φίλαθλοι είδαν άψογη οργάνωση.

Θέλω να θυμίσω ότι τον Δεκέμβριο πήραμε δύσκολες αποφάσεις για το ποδόσφαιρο, κλείσαμε τα γήπεδα, είπαμε ως εδώ. Τα γήπεδα ξανάνοιξαν με άλλες συνθήκες. Αυτό είναι Ευρώπη, να μπορείς να πηγαίνεις στο γήπεδο με τα παιδιά σου χωρίς φόβο" δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ