Celebrity

03 Ιουνίου 2024 10:15

Ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο: Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου - Παρούσες Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους & Λένα Δροσάκη

Διάβασέ μου το...

Ξεκινά η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο: Στο πλευρό του η Ελπίδα Νίνου - Παρούσες Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους & Λένα Δροσάκη

-

Ξεκινά το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου στο Εφετείο Αθηνών η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τις υποθέσεις τις οποίες έχει κατηγορηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, 17 περίπου μήνες μετά την πρωτόδικη απόφαση, ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθεται και πάλι στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αυτή τη φορά στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό, που ξεκινά τυπικά σήμερα.

Θυμίζουμε πως η πρωτόδικη απόφαση τον Φεβρουάριο του 2023, είχε κηρύξει τον Πέτρο Φιλιππίδη αθώο για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αλλά ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού, καταδικάζοντάς τον σε συνολικά 8 χρόνια κάθειρξη. Ωστόσο, του δόθηκε αναστολή στην ποινή του μέχρι την εκδίκαση του Εφετείου, αφήνοντάς τον εκτός φυλακής.

Στο εφετείο βρέθηκαν από νωρίς η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ από πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη, εκεί ήταν η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο δικαστήριο, ωστόσο δεν τον κατέγραψαν οι κάμερες, όπως είπε στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας.

Τόσο η Ελπίδα Νίνου όσο και οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη και Σπύρος Μπιμπίλας δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση.

Η δίκη στο Εφετείο αναμένεται να οδηγηθεί προς αναβολή, καθώς οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη θα βρίσκονται εκτός Αθηνών κι έτσι προκύπτει κώλυμα στην υπεράσπισή του.

Σε περίπτωση που το αίτημα για αναβολή γίνει δεκτό, η δίκη θα οριστεί για τον Σεπτέμβριο, ενώ αν το δικαστήριο δεν συμφωνήσει για αναβολή της, θα λάβει ολιγοήμερη διακοπή.

Φιλιππιδης

Φιλιππιδης

Φιλιππιδης

Φιλιππιδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ