Celebrity

03 Ιουνίου 2024 08:13

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η επιθυμία για δημιουργία οικογένειας και η πίστη στον Θεό

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η επιθυμία για δημιουργία οικογένειας και η πίστη στον Θεό

-

Σε μία λαμπερή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (02/05) στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός γιόρτασε ακόμα μία τεράστια επιτυχία, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album "22".

Παρόντες ήταν δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού, όπως συγγενικά, αλλά και φιλικά του πρόσωπα.

Εκεί ήταν και η σύντροφος του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία βρέθηκε διακριτικά στο πλευρό του. Οι δυο τους μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο δεν έχουν επικοινωνήσει δημόσια τη σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ευτυχία του, ενώ μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών δήλωσε πως ένας από τους επόμενους στόχους του είναι η δημιουργία της δικής του οικογένειας.

"Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ξεκίνησα 5-6 χρονών τα πρώτα βήματα στο πιάνο, ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Σίγουρα στους επόμενους στόχους είναι η δημιουργία οικογένειας, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Δεν είναι ότι θα πάω κάθε μέρα στην εκκλησία, αλλά νιώθω την πίστη μέσα μου" δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.