Celebrity

02 Ιουνίου 2024 21:00

Ελένη Χατζίδου: Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η κόρη της, Μελίτα - "Ακούστηκε σαν να πνίγεται"

Διάβασέ μου το...

Ελένη Χατζίδου: Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η κόρη της, Μελίτα - "Ακούστηκε σαν να πνίγεται"

-

Μια περιπέτεια με την υγεία της πέρασε πριν από λίγες ημέρες η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, Μελίτα.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είπε την Παρασκευή στον αέρα του Breakafst at Star: «Δύσκολη νύχτα. Πολύ δύσκολη νύχτα. Είχαμε ένα θεματάκι με το Μελιτάκι μας. Τελοσπάντων, έπαθε κάτι, ήρθε ο γιατρός στο σπίτι. Όλα καλά. Τώρα μας βλέπει. Δε χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο».

Διαβάστε επίσης! Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Το δύσκολο βράδυ που πέρασαν - "Το Μελιτάκι μας έπαθε κάτι, ήρθε ο γιατρός στο σπίτι"

Πλέον η μικρή Μελίτα είναι καλά στην υγεία της και η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της.

Η Μελίτα έπαθε οξεία λαρυγγίτιδα και ενώ κοιμόταν δεν μπορούσε να αναπνεύσει και για αυτό οι γονείς της θορυβήθηκαν και κάλεσαν τον γιατρό στο σπίτι.

«Ξαφνικά κατά τις 00:00 την ακούσαμε να βήχει. Ένας βήχας περίεργος σαν γαύγισμα. Μπήκα στο δωμάτιο της για να ακούσω πιο προσεκτικά. Έβηξε και πάλι αλλά αυτή τη φορά, όταν πήρε ανάσα για να ξαναβήξει ακούστηκε σαν να πνίγεται, σαν να μην μπορεί να πάρει ανάσα και ξύπνησε με κλάματα. Την πήραμε απευθείας και την βγάλαμε στο μπαλκόνι, το είχε πάθει άλλη μια φορά και την είχαμε πάει στο νοσοκομείο. Τώρα ξέρουμε πώς να πράξουμε, ο καθαρός αέρας είναι το βασικό», έγραψε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου