Celebrity

02 Ιουνίου 2024 20:00

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτή είναι η κομψή σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά

Διάβασέ μου το...

Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτή είναι η κομψή σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά

-

Ιστορία έγραψε το βράδυ της 29ης Μαΐου ο Ολυμπιακός, καθώς κέρδισε 1-0 την Φιορεντίνα στον τελικό του UEFA Europa Conference League και κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό κύπελλο.

Εκτός από τους παίκτες της ομάδας ιστορία έγραψε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς αποτελεί τον πρώτο πρόεδρο ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας που κατάφερε να πάρει ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Conference League σε VIP σουίτα της Opap Arena μαζί με την οικογένειά του. Εκτός από τον γιο του Μιλτιάδη, ο οποίος φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια του, εκεί ήταν και η σύζυγός του, Σούλα, με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Διαβάστε επίσης! Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο γιος του, Μιλτιάδης, έκανε τατουάζ την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού

Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο γιος του και η σύζυγός του στον τελικό του UEFA Europa Conference League

Βαγγέλης Μαρινάκης - Ποια είναι η σύζυγός του;

Η Αθανασία (Σούλα) Μαρινάκη στέκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη αθόρυβα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Μιλτιάδη, την Ειρήνη, την Ελένη, ενώ το 2018 ήρθε στον κόσμο η μικρότερη κόρη τους.

Πολλές φορές η σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει δώσει το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις και πάντα ξεχωρίζει με την κομψή της εμφάνιση.

Σούλα Μαρινάκη

Σούλα Μαρινάκη

Λίγες ημέρες πριν η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή “T-Live” έκανε μια αναφορά στην Σούλα Μαρινάκη, αποκαλύπτοντας πως στους κύκλους της την αποκαλούν “Αρχόντισσα Κυρά”.

«Πίσω από έναν σπουδαίο άντρα κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα και θα μου επιτρέψετε μια πολύ μικρή αναφορά γιατί πίσω και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κρύβεται μια πάρα πολύ σπουδαία γυναίκα που εμφανίζεται πολύ σπάνια δημόσια, η Σούλα Μαρινάκη. Είναι η αρχιτεκτόνισσα αυτής της σπουδαίας οικογένειας.

Ο μπαμπάς είναι ισχυρός, είναι πολυάσχολος, ταξιδεύει και τρέχει στις επιχειρήσεις. Τα 4 παιδιά όμως που είναι όλα καλοί μαθητές, σοβαρά παιδιά με τρομερές πορείες και καλούς χαρακτήρες οφείλονται στη μαμά που είναι από πολύ καλή οικογένεια, μορφωμένη γυναίκα και στέκεται δίπλα στον άντρα της. Πώς τη λένε στους κύκλους αυτούς; “Αρχόντισσα κυρά!”», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.


Photo Credits: Eurokinissi & NDP 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ