Celebrity

02 Ιουνίου 2024 18:00

Σίσσυ Τουμάση: Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της και τρυφερά λόγια για τον Αργύρη Πανταζάρα

Διάβασέ μου το...

Σίσσυ Τουμάση: Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της και τρυφερά λόγια για τον Αργύρη Πανταζάρα

-

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε η Σίσσυ Τουμάση. Η ηθοποιός μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Αργύρη Πανταζάρα, αλλά έκανε και μια εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της.

«Είμαι μοναχικό άτομο και είχα μια περίεργη ζωή, η πιο ασφαλής αγκαλιά που είχα ήταν αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μωρό. Μοναχοπαίδι, έχασα τη μαμά μου σε μικρή ηλικία. Οπότε με μεγάλωσα μόνη μου. Δεν με είδε να γίνομαι ηθοποιός…Οι συμβουλές και η καθοδήγηση ήταν από μένα, δεν ήταν εύκολο αλλά καλά πήγε.

Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ. Υπάρχω μόνη μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, με γεμίζω αλλά να που βρήκα και δυο μάτια που με γεμίζουν και για όσο είμαστε μαζί- και εύχομαι να είναι για πάντα- προχωράμε και καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον. Ο γάμος ήταν μια δική μας γιορτή για να γιορτάσουμε την αγάπη μας. Δεν το κάναμε γιατί το όριζε η κοινωνία. Κάναμε τον γάμο την ώρα και τη στιγμή που είμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το γουστάραμε πάρα πολύ» είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Τουμάση.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ