Celebrity

01 Ιουνίου 2024 19:09

Κωνσταντής Τζολάκης: Περιγράφει τα συναισθήματά του όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα στον τελικό του Conference League

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντής Τζολάκης: Περιγράφει τα συναισθήματά του όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα στον τελικό του Conference League

-

Ιστορία έγραψε το βράδυ της 29ης Μαΐου ο Ολυμπιακός, καθώς κέρδισε 1-0 την Φιορεντίνα στον τελικό του UEFA Europa Conference League και κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό κύπελλο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας την ομάδας του Πειραιά, Κωνσταντής Τζολάκης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και περιέγραψε τα πρώτα του συναισθήματα μετά την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντής Τζολάκης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του 21χρονου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού

«Θεωρώ ότι οι κόποι όλης της ομάδας ανταμείβονται. Μοχθήσαμε πάρα πολύ για να το πετύχουμε, περάσαμε πάρα πολλές δοκιμασίες και θεωρώ ότι το αξίζουμε. Να το απολαύσουμε τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Άλλαξε όλη η ψυχολογία, η νοοτροπία της ομάδας. Σίγουρα όταν θες να κατακτήσεις ένα τρόπαιο δεν γίνεται ένα άτομο, μία μονάδα να μην είναι καλά στον αγώνα. Οπότε γι’ αυτό είμαστε σύνολο, για να είμαστε συνδεδεμένοι μεταξύ μας και να καταφέρουμε κάτι το απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα, να σηκώσουμε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Πόσω μάλλον στη χώρα μας με τους φιλάθλους που ήταν μαζί μας και μας υποστήριξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης, να πανηγυρίσουν το γκολ του Αγιούμπ και μετά να περιμένουμε 5 λεπτά για το VAR αν θα υποδείξει γκολ ή οφσάιντ.

Περνούσαν τα δευτερόλεπτα και περίμενα τον διαιτητή κάτω από τα δοκάρια να υποδείξει τη σέντρα. Εκείνη την ώρα (σ.σ όταν σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα) ένιωσα πάρα πολλά. Ήθελα πάρα πολύ να πάω κοντά στην οικογένειά μου που είχε έρθει να με στηρίξει και να τους αγκαλιάσω. Θεωρώ τους έχω κάνει πάρα πολύ περήφανος και ήμουν πάρα πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.

Είναι κάτι το ξεχωριστό, είναι κάτι το μοναδικό. Έκαναν την αρχή οι νέοι και ακολουθήσαμε εμείς. Θεωρώ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι Έλληνες έχουμε πάρα πολλά να δείξουμε, απλά χρειάζεται υπομονή και στήριξη από όλους.

Πρέπει να είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και ελπίζω να το συνειδητοποιήσω σύντομα, γιατί δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ώστε να γνωρίζω τι έχω καταφέρει και τι έχουμε καταφέρει σαν ομάδα», δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης.


Photo Credits: AP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ