Celebrity

31 Μαΐου 2024 19:28

Κωνσταντής Τζολάκης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του 21χρονου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντής Τζολάκης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του 21χρονου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού

-

Ιστορία έγραψε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (29/5) με τη μεγάλη νίκη του στο Conference League.

Η ομάδα έφερε στην Ελλάδα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας της Φιορεντίνα στον τελικό της διοργάνωσης.

Ένας από τους παίκτες του ξεχώρισαν στη βραδιά αυτή ήταν ο 21χρονος βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντής Τζολάκης.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά, με πατέρα φυσιοθεραπευτή και μητέρα γυμνάστρια και προπονήτρια στίβου, ο Κωνσταντής Τζολάκης με ύψος 1,93 από μικρός αγαπούσε τον αθλητισμό και τα βιβλία.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης έχει ασχοληθεί με τον στίβο και συγκεκριμένα με το άλμα εις ύψος, ενώ σε ηλικία 12 ετών πήγε στον Πλατανιά Χανίων για να παίξει ποδόσφαιρο.

Το 2018 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και μόλις 16 ετών, άφησε πίσω του την Κρήτη και συνέχισε το σχολείο στην Αθήνα. Έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Αυτή είναι η σύντροφος του Κωνσταντή Τζολάκη

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "T-Live", ο Κωνσταντής Τζολάκης τον τελευταίο χρόνο διατηρεί σχέση με την Νάσια Σπανού.

Η νεαρή κοπέλα αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον σπουδάζει υποκριτική στην Αθήνα.

Κωνσταντής Τζολάκης σύντροφος

Η Νάσια Σπανού κατάγεται από τα Γρεβενά και το ζευγάρι φροντίζει πάντα να βρει χρόνο για να περάσει μαζί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ