Celebrity

31 Μαΐου 2024 13:38

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το τσιφτετέλι της στην Άννα Βίσση πάνω στο τραπέζι των παικτών του Ολυμπιακού

Διάβασέ μου το...

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το τσιφτετέλι της στην Άννα Βίσση πάνω στο τραπέζι των παικτών του Ολυμπιακού

-

Ιστορία έγραψε το βράδυ της 29ης Μαΐου ο Ολυμπιακός, καθώς κέρδισε 1-0 την Φιορεντίνα στον τελικό του UEFA Europa Conference League και κατέκτησε το πρώτο του ευρωπαϊκό κύπελλο.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τροπαίου κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά γιόρτασαν την επιτυχία τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Πασχάλης και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ανέβηκαν στην σκηνή και χόρεψαν μαζί με την κούπα.

Διαβάστε επίσης!  Η Άννα Βίσση τρόλαρε τους παίκτες του Ολυμπιακού: Της πήγαν την κούπα και έβαλε τον ύμνο του Παναθηναϊκού

Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδαζε και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία χόρεψε όλες τις επιτυχίες της Άννας Βίσση. Μάλιστα, η ηθοποιός την τώρα που η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι «Τραύμα» πήδηξε από το τραπέζι της εκεί που διασκέδαζαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και χόρεψε τσιφτετέλι πάνω από το τραπέζι τους.

Η ηθοποιός ανέβασε επίσης στα social media μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον Κωνσταντή Τζολάκη, τον Γιώργο Μασούρα, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και τον Αντρέα Ντόι.

Ολυμπιακός


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ