FLife

31 Μαΐου 2024 21:53

Paparazzi! Σωτήρης Κοντιζάς: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Δέσποινα (Photos)

Διάβασέ μου το...

Paparazzi! Σωτήρης Κοντιζάς: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Δέσποινα (Photos)

-

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παρά το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντα θα βρει χρόνο για να αφιερώσει στην οικογένειά του, η οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο γνωστός σεφ και κριτής του "MasterChef" έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη σύζυγό του, Δέσποινα, την Αριάννα-Τσιχίρο, τον Kenji και την Ιζούμι και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, ο Σωτήρης Κοντιζάς πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS απαθανάτισε το ζευγάρι χαλαρό στο κέντρο της Αθήνας.

Σωτήρης Κοντιζάς - Η γνωριμία με τη σύζυγό του

Πριν από λίγο καιρό, σε ένα επεισόδιο του "MasterChef", ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε αποκαλύψει πώς γνωρίστηκαν με τη σύζυγό του: «Εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει. Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το δίνω, σκίζω ένα κομμάτι για να γράψω. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο. Όταν μπήκε μέσα ήταν ένας φίλος της σερβιτόρος, που είδε την φάση, με γούσταρε κι αυτός και της είπε “Μωρή, σου έδωσε το τηλέφωνο η Κινέζα;”. Είχα εντυπωσιαστεί! Την δεύτερη φορά που πήγα έγραψα το τηλέφωνο».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Σωτήρης Κοντιζάς σύζυγος

Σωτήρης Κοντιζάς σύζυγος

Σωτήρης Κοντιζάς σύζυγος

Σωτήρης Κοντιζάς σύζυγος

VIDEO