Celebrity

31 Μαΐου 2024 12:15

Γιώργος Λιάγκας & Άρια Καλύβα σε απίστευτο καβγά στο "Πρωινό": "Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα"

Διάβασέ μου το...

Γιώργος Λιάγκας & Άρια Καλύβα σε απίστευτο καβγά στο "Πρωινό": "Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα"

-

Απίστευτος καβγάς στο "Πρωινό" την Παρασκευή (31/05) με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα, που ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση on air. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις μέσα από τις φυλακές.

Οι δυο τους διαφώνησαν έντονα σχετικά με το εάν και κατά πόσο έχει ένας καταδικασμένος δολοφόνος θα έπρεπε να έχει τέτοιο δικαίωμα.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Λιάγκας: Για μένα λοιπόν είναι προκλητικό – και το λέω για πρώτη φορά – που ο κύριος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει εξετάσεις. Δεν απαγορεύεται, του δίνει το δικαίωμα το κράτος και καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Όμως θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν θέλεις να ζητήσεις συγνώμη από την κοινωνία και τον εαυτό σου για αυτό που έκανες, λουφάζεις. Δεν βγαίνεις μπροστά. Το ότι δίνεις εξετάσεις, σημαίνεις ότι βλέπεις μέλλον. Σε 15 χρόνια θα βγει. Είναι προκλητικό όταν με τέτοιο τρόπο έχεις αφαιρέσει με τέτοιον τρόπο τη ζωή της γυναίκας σου, να ονειρεύεσαι το μέλλον, να γίνεις κοινωνιολόγος, ψυχολόγος ή οτιδήποτε άλλο. Ηθικά για μένα είναι προκλητικό. Δεν απαγορεύεται. Ηθικά για μένα σε αυτές τις περιπτώσεις πηγαίνεις σε μία γωνία και δεν μαθαίνει για σένα τίποτα άνθρωπος στην Ελλάδα. Έτσι είναι η μεταμέλεια. Είναι για μένα, ηθικά, προκλητικό.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Πρέπει να έχει ηθική ένας άνθρωπος για να το σκεφτεί αυτό που πολύ σωστά λες. Δεν την έχει.

Άρια Καλύβα: Αυτό που λες είναι πολύ άδικο Γιώργο. Με την ίδια λογική όλοι όσοι έχουν διαπράξει τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δεν πρέπει να κάνουν τίποτα στη ζωή τους, να δέσουν μια πέτρα στον λαιμό τους και να αυτοκτονήσουν. Υπάρχει και η έννοια του σωφρονισμού, όλοι έχουν δικαίωμα. Κτήνος ο Αναγνωστόπουλος ναι αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν υπάρχει σωφρονισμός στις φυλακές, είναι ντροπή να το λέμε αυτό. Οι μεγαλύτερες συμμορίες ελέγχονται και κατευθύνονται από ανθρώπους που είναι μέσα στις φυλακές! Σε παρακαλώ πολύ! Στη δική μου εκπομπή όχι ψέματα.

Άρια Καλύβα: Δεν είναι ψέματα Γιώργο, εγώ σε παρακαλώ. Ναι, είναι κτήνος, όμως έχει δικαίωμα και δεν μπορούμε να του το αφαιρέσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ