Celebrity

31 Μαΐου 2024 09:19

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο" - Η απάντηση για το φύλο του μωρού

Διάβασέ μου το...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο" - Η απάντηση για το φύλο του μωρού

-

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο της παιδί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/05) στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες στο dinner που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον PR manager Χάρη Σιανίδη για το opening μαγαζιού, στο κέντρο της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε ερώτηση για το αν περιμένει αγοράκι, όπως λέγεται, δε θέλησε να δώσει σαφή απάντηση.

"Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος, αγωνία έχω και ανυπομονησία. Ο γιος μου ξέρει ότι είναι μωρό, φιλάει την κοιλίτσα μου. Μέχρι εκεί. Δεν ξέρω τι περιμένει, γιατί είναι μωράκι και αυτός, είναι 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη" είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τέλος όσον αφορά την τηλεοπτική της επιστροφή όταν με το καλό γεννήσει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: "Αγαπώ την οικογένειά μου, αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου, θέλω να γυρίσω όταν μπορέσω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ